@LUDZIE KUMOWEJ DOLINY JUŻ NIE MA
@LUDZIE KUMOWEJ DOLINY JUŻ NIE MA
Witam wszystkich ! Ludzie kumówki juz nie ma wszystko zostało zorane przez jakiś tam k... Mać j.... leśników. a przyczyna podobno jakiś typ który maiał 36 lat (stary byk) złamał sobie kart tydzień przed zawodami bo chciał pokazac dzieciom jak sie skacze. Cała ta akcja wydarzyła sie na mały stoliku. Ludzie czo wy na to ???????????????????????????????????????????????????????? Ciekawe gdzie chłopaki teraz beda jeździć Aha popatrzcie jescze na ta strone co napisali www.kumbike.prv.pl dla mnie to totralna tragedia. teraz to czyba tylko zostaje street i hopki i dopiero teraz to sie zacznie łapanka przez policje
POZDRO
POZDRO
-
- Kontakt:
To Polska i Polacy, nam nie trzeba wojny my się samy wykończymy.
Jak k.... coś zrobić to nie ma kasy ale jak zniszczyć to zawasze się znajdzie.
Bismark, kiedyś powiedział "dajcie Polakom władzę to sami się wykończą" i chociaż jestem patriotą to widzę, że sens w tym jest!!
Jak k.... coś zrobić to nie ma kasy ale jak zniszczyć to zawasze się znajdzie.
Bismark, kiedyś powiedział "dajcie Polakom władzę to sami się wykończą" i chociaż jestem patriotą to widzę, że sens w tym jest!!
[quote="gutek281"]Witam wszystkich ! Ludzie kumówki juz nie ma wszystko zostało zorane przez jakiś tam k... Mać j.... leśników. a przyczyna podobno jakiś typ który maiał 36 lat (stary byk) złamał sobie kart tydzień przed zawodami bo chciał pokazac dzieciom jak sie skacze. Cała ta akcja wydarzyła sie na mały stoliku. Ludzie czo wy na to ???????????????????????????????????????????????????????? Ciekawe gdzie chłopaki teraz beda jeździć Aha popatrzcie jescze na ta strone co napisali www.kumbike.prv.pl dla mnie to totralna tragedia. teraz to czyba tylko zostaje street i hopki i dopiero teraz to sie zacznie łapanka przez policje
POZDRO[/quote]
to prawda rozwalili a nie bylo to spowodowanen tym ze pan R. sobie uszkodzil lekko kregoslup i on nikogo nie oskarzal przyczyna byla zupelnie inna
pare zeczy zostawili ale rozdjebali dirt bo bylo najprosciej fadroma i uskoki teraz wszystko odbudowujemy mamy zezwolenie na legalne trasy rowerowe w lesie teraz pracujemy na trasa do dualu mamu juz pareset ton ziemi jeszcze zezwolenie i dobry porjekt i sypiemy i zostanie jeszcze ziemi do usypania parunastu hop na trase dirtowa sa juz 3 bedzie jeszcze z 5
POZDRO[/quote]
to prawda rozwalili a nie bylo to spowodowanen tym ze pan R. sobie uszkodzil lekko kregoslup i on nikogo nie oskarzal przyczyna byla zupelnie inna
pare zeczy zostawili ale rozdjebali dirt bo bylo najprosciej fadroma i uskoki teraz wszystko odbudowujemy mamy zezwolenie na legalne trasy rowerowe w lesie teraz pracujemy na trasa do dualu mamu juz pareset ton ziemi jeszcze zezwolenie i dobry porjekt i sypiemy i zostanie jeszcze ziemi do usypania parunastu hop na trase dirtowa sa juz 3 bedzie jeszcze z 5
gg. 614166
tez byłem na zawodach i startowałem i było super przyjezdzam do chełma od poczatku i co roku jet lepiej i mam nadzieje ze chłopaki niezałamia sie lekkimi niepowodzeniami i za rok bede kolejne zawody wielkie pozdro
http://www.maciejchmiel.blogspot.com
fb: maciejchmiel.com
fb: maciejchmiel.com
-
- Kontakt:
Jak już dzieś napisałem...TAKICH TO SIĘ POWINNO KOŃSKIM KUTASEM W DUPE RUCHAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-LEŚNIKÓW
Jak se gościu kark skręcił, to rozumiem, że się zabił, ale jak ne umiał to po c**a
skakał???????? Tylko czekaćna takich w Kielcach...., a zresztą już kilku kandydatów jest :-(((...
Jak se gościu kark skręcił, to rozumiem, że się zabił, ale jak ne umiał to po c**a
skakał???????? Tylko czekaćna takich w Kielcach...., a zresztą już kilku kandydatów jest :-(((...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
TAK SAMO STAŁO SIĘ Z CZERNIAKIEM W WAWIE KUPA NORTHSHORÓW PRZERODZIŁA SIĘ W KUPĘ DESEK..TO SZOKUJĄCE ILE KTOŚ SIĘ MOŻE NAMĘCZYĆ,ŻEBY ROZWALIĆ CZYJĄS PRACĘ-POLSKA MENTALNOŚĆ.
BIG UP SKURWYSYNYYY!! ROZWALAJCIE DALEJ! POTEM BĘDZIE ZEMSTA MAHOMETA-NAŚLEMY NA WAS 50 PEDAŁÓW I ROZRRUCHAJĄ DUPY WASZE I WASZYCH RODZIN,KTÓRE WYCHOWALY WAS NA TAKIE ŚCIERWO..
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHHHAAHHAHAHHAHAAAAAAA!!!!!
BIG UP SKURWYSYNYYY!! ROZWALAJCIE DALEJ! POTEM BĘDZIE ZEMSTA MAHOMETA-NAŚLEMY NA WAS 50 PEDAŁÓW I ROZRRUCHAJĄ DUPY WASZE I WASZYCH RODZIN,KTÓRE WYCHOWALY WAS NA TAKIE ŚCIERWO..
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHHHAAHHAHAHHAHAAAAAAA!!!!!
NEVER EAT YELLOW SNOW! GHAHA!!