Amortyzator z cruiser-a.
-
- Kontakt:
Nie często chce mi się logować na forum ale w tym wypadku się pofatyguje:D
Błagam - to jest amor do czegoś w stylu cruiser-a, zresztą nie zastanawia Cie dlaczego ten amor ma tak kuriozalną formę? i 80mm skoku...? Już rozsądniejsze było by kupno Duro Triple (a jego zakup jest przecież i tak totalnie nie rozsądny...:P )
Poza tym jak widzę nieśmiertelny Sign FR wciąż gra główną rolę w tragediach pt. "nie wiem co by tu zamontować więc zamontuję amor z Simsona (widziałem gdzieś takiego potworka...)". Jedno jest pewne - z takim amorem w Signie budził byś zainteresowanie
Błagam - to jest amor do czegoś w stylu cruiser-a, zresztą nie zastanawia Cie dlaczego ten amor ma tak kuriozalną formę? i 80mm skoku...? Już rozsądniejsze było by kupno Duro Triple (a jego zakup jest przecież i tak totalnie nie rozsądny...:P )
Poza tym jak widzę nieśmiertelny Sign FR wciąż gra główną rolę w tragediach pt. "nie wiem co by tu zamontować więc zamontuję amor z Simsona (widziałem gdzieś takiego potworka...)". Jedno jest pewne - z takim amorem w Signie budził byś zainteresowanie

-
- Kontakt:
No i tak to jest - rzucić głupim pomysłem w takim temacie i już budzi zainteresowanie:P

Jakkolwiek takie eksperymenty jakoś mnie nie przekonująSeraaX pisze:Soulforged amor od simsona nie jest taki wielki, ma 130mm skoku i wysokość w miarę. Gorzej z pracą.
Tego amora bym się nie tykał, duro triple też, wolałbym już kupić zwykłe duro czy drop offa i na tym jeździć.