Najbardziej zielony z zielonych (1st bike)!
-
- Kontakt:
Najbardziej zielony z zielonych (1st bike)!
Witam Panowie , a może i też Panie o ile owe są na tym forum.
Sprawa jest najprostsza, jako kolejny z zielonych na tym forum mam ogromną zajawkę na downhill! Jednak rzeczywistość wygląda troszkę inaczej. Z rowerem miałem tylko styczność w jeździe po mieście, raz może dwa zdarzyło mi się pojeździć po lesie. Tricków żadnych nie potrafię. Jednak przechodząc do sedna sprawy ! Drodzy zapaleńcy rowerów polećcie mi coś od czego mogę zacząć !! Opiszę się krótko tj. Waga 72kg,wzrost 180cm.
Pieniądze jakimi dysponuje to 1500 +/- zł. Trasy jakie zamierzam zaliczyć to pierw park w mojej mieścinie i następnie trasę w Przemyślu !
Sprawa jest najprostsza, jako kolejny z zielonych na tym forum mam ogromną zajawkę na downhill! Jednak rzeczywistość wygląda troszkę inaczej. Z rowerem miałem tylko styczność w jeździe po mieście, raz może dwa zdarzyło mi się pojeździć po lesie. Tricków żadnych nie potrafię. Jednak przechodząc do sedna sprawy ! Drodzy zapaleńcy rowerów polećcie mi coś od czego mogę zacząć !! Opiszę się krótko tj. Waga 72kg,wzrost 180cm.
Pieniądze jakimi dysponuje to 1500 +/- zł. Trasy jakie zamierzam zaliczyć to pierw park w mojej mieścinie i następnie trasę w Przemyślu !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W mojej opinii amortyzowana rama ( tj. rower z amortyzowaną ramą ) będzie droższy niż z sztywniakiem . Więc zostańmy przy sztywniaku. Full , rower full to rower gotowy ? Że kupuje cały bo nie rozumiem tego ,że tak nazwę "slangu" póki co
) . I kolejne pytanie HardTail to gotowy rower czy cóż to jest
. I jeszcze jedno , jak już szukać złożonego HardTaila( nadal nie wiem co to jest ) to gdzie? Allegro , tablica , czy macie może jakieś dobre sklepu o których się nie mówi ;> ?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: