[Opole] jest gdzie pojezdzic?
[Opole] jest gdzie pojezdzic?
Witam czy po za skate parkiem mozna w Opolu pośmigać moze być pump track , 4cross, coś pod DH badz FR ew. jakieś dirty nie duże
z góry dzięki za info.

http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
Re: [Opole] jest gdzie pojezdzic?
Na Górze Św. Anny jest kilka ciekawych miejsc żeby się wyszaleć. Nie jest to jakieś super DH ale można pojeździć szerokimi szybkimi szlakami albo jakieś schodki na trasach zaliczyć itp. Płasko tu nie jest to właściwie możesz zjeżdżać jak chcesz bo jest wiele możliwości. Kiedyś było fajnie (filmik) ale źli ludzie wszystko rozwalili. http://www.youtube.com/watch?v=qMadEtqN8BA
Z Opola na prawdziwe DH najbliżej jest na Biskupią Kopę (70km,brak wyciągu) albo Czarna Góra (116km) albo Kouty nad Desnou (111km).
Jest kilka miejsc gdzie są jakieś pojedyncze przeszkody, ale to nic wielkiego
Na dircie powstał pumptrack, mały i techniczny, ale zabawa jest.
Są też w Opolu kamionki, na których były urywki tras, ale nie byłem tam od wieków i nie jestem pewny czy coś z tego pozostało.
Gdybyś był chętny kiedyś się wybrać w góry, to pisz na PW, często mam wolne miejsca w aucie
Jest kilka miejsc gdzie są jakieś pojedyncze przeszkody, ale to nic wielkiego

Na dircie powstał pumptrack, mały i techniczny, ale zabawa jest.
Są też w Opolu kamionki, na których były urywki tras, ale nie byłem tam od wieków i nie jestem pewny czy coś z tego pozostało.
Gdybyś był chętny kiedyś się wybrać w góry, to pisz na PW, często mam wolne miejsca w aucie

-
- Kontakt:
Od naszych okolic najblizej do Kout nad Desnou czy Wisły :> I tyle w sumie. Na Anke (Góra Św. Anny) można się wybrać poszaleć trochę na zjazdach po kamolach, lasach i schodach do amfiteatru i niżej aż do Zdzieszowic lub w okolicach A4 zacząć zjazd po szlakach z BikeMaratonu w dół.
In Trance We Trust