spodenki tld moto - pytanie techniczne
spodenki tld moto - pytanie techniczne
Szybkie pytanie. Chciał bym zakupić spodenki tld moto w kolorze czarno białym lecz obawiam się, że biały po jakimś czasie przefarbuje się na zajebisty srakowy kolor, jak to było ze zwykłymi spodenkami. Wiem, ze na pewno trochę się przyciemnią i trochę wyblakną, ale rozchodzi się tu o takie perfidne przefarbowanie na kolor sraki. Ma ktoś te spodenki i może powiedzieć, jak to w praktyce z nimi jest ?
pozdro
pozdro
Może to nie kwestia materiału a zbyt dużej spiny podczas jazdy... :>CAPEF pisze:o takie perfidne przefarbowanie na kolor sraki
Kumpla który w takich jeździ pytałem o opinię i generalnie kolor trzymają bardzo dobrze, trochę gorzej z dopieraniem z błota.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
maciek000111999
W pralce pierzesz?
Generalnie jak ktoś szuka łatwych do czyszczenia gaci to tld moto jak najbardziej, ale ciemniejsze. Jakoś nie wierzę, że całe białe spodenki do dh uda się utrzymać w takim kolorze bez pomocy Chajzera
(Chociaż nie drążyłbym kwestii czystości ciuchów na rower, bo zaraz zejdzie na polecane płyny do prania i się jakiś gejowy temat zrobi
)
W pralce pierzesz?
Generalnie jak ktoś szuka łatwych do czyszczenia gaci to tld moto jak najbardziej, ale ciemniejsze. Jakoś nie wierzę, że całe białe spodenki do dh uda się utrzymać w takim kolorze bez pomocy Chajzera

(Chociaż nie drążyłbym kwestii czystości ciuchów na rower, bo zaraz zejdzie na polecane płyny do prania i się jakiś gejowy temat zrobi

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
Re: spodenki tld moto - pytanie techniczne
Po jeździe myślę tylko umyć się, zjeść i spaćoff_road pisze:nie prościej po jeździe w syfie wrzucić rzeczy do pralki? Problem plam po błocie zwykle występuje gdy błoto zostanie do wyschnięcia na parę dni. Nie łatwiej w ten sposób?

Dlatego zdecydowałem się na czarno-niebieskie.
-
- Kontakt: