Trek Session 10 - Łaziska Górne - sprawa rozwiązana :)
-
- Kontakt:
rower sprzedawał brat i jak mu go poleciłem na giełdzie to ja też jestem oszustem żeby tu podawać linki do mojego profilu z fb ? więc "Dem0niczny" lepiej to usuń bo za bardzo nie mam z tym nic wspólnego a po drugie koszt remontu czego wyniesie cię tak dużo że nie opłaca się go robić dolne łożysko od sterów które niby jest zepsute ale nigdy luzów nie miało czy lagi z foxa które nie dawno były na allegro za 200 zł i jeszcze jedno nie wiem co ty chcesz od pracy dampera bo on chodził bardzo dobrze a po drugie czemu sobie tego nie zobaczyłeś przy kurierze mogłeś nie dobierać paczki jak ci nie pasowała
fajnie,ze sie rozwiazala,szkoda ze potraktowales drogi Autorze tematu forum tylko i wylacznie jako narzedzie wywarcia presji (ten dzial powstal po to,zeby przestrzegac ludzi przed oszustami przede wszystkim). oba konta speeddownhill i Rodzer zostaly zbanowane na pol roku.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tak jak pisałem na pw, wczoraj zdążyłem tylko wyczyścić - w pierwszym poście napiszę wszystkie informację od początku - czego sprawa dotyczy, jak przebiegła i jak się rozwiązała.
W końcu któraś ze stron musi być konsekwentna w tym sporze
.
W końcu któraś ze stron musi być konsekwentna w tym sporze

http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kupują uzywaną zjazdówke trzeba się liczyć z tym że może być cos już mocno zużyte ale nie zniszczone. To że fox po kilku sezonach ma luzy to normalka, to samo dotyczy goleni które tez po czasie sie wycierają nawet w serwisowanym amorze. Kupujący chce za 3tys miec rower w stanie sklepowym , no przepraszam ale za tyle to ramy nie kupisz.
-
- Kontakt:
ja mam 40stke z 2007 6 dni temu robiłem serwis i jakoś nie ma ani luzu a tym bardziej śladów zatarcia wygląda jak by go z fabryki wypuścili w środku wiec to raczej nie "normalka" tylko kwestia zaniedbaniabalfa2step pisze:To że fox po kilku sezonach ma luzy to normalka, to samo dotyczy goleni które tez po czasie sie wycierają nawet w serwisowanym amorze

rowerek PB Spider Suspensions boss!
wez czlowieku czasami przeczytaj ze zrozumieniem.balfa2step pisze:Kupujący chce za 3tys miec rower w stanie sklepowym ,
Gdzie ja tobie napisalem, ze chce rower w stanie sklepowym?!
Druga sprawa jest taka, ze nie kupilem go za 3000zł
Jesli tak jak sprzedajacy (ktory notabene przyznal sie do winy!) jako stan bdb uwzgledniasz to co wymienilem (a oprocz tego sporo innych rzeczy) to ja pieprze zakupy od ciebie.
Rozumiem, ze kupujac kierownice w stanie bdb od ciebie, powinienem spodziewac sie, ze moze byc pogieta i zupelnie to olac, natomiast kupujac kolo w stanie rowniez bdb nie powinienem przejmowac sie brakiem 15 szprych i wgniotow jakby ktos przejezdzal po polu minowym?.
gratulacje dla ciebie.
Nawet jesli kupilbym go za zlotowke, a sprzedawca pisze, ze jest stan bdb, to taki faktycznie ma byc.
Jesli jest inaczej to sie o tym mowi, a jesli sie o tym nie wie to sie najpierw sprawdza sprzet. Tu nie chodzi o przetarcia na teflonie, tylko rysy wyczuwalne pod palcem na 3/4 dlugosci skoku.
Chodzi o totalnie rozprute siodelko, na ktorym nie da sie jezdzic i stery ktore nie chodza, bo lozyska sie nie kreca.
Chodzi o zawieszenie ktore mialo miec regularny serwis, a okazalo sie, ze olej pamieta jeszcze jak amortyzator wychodzil z fabryki.
Wiec sie nie wypowiadaj jesli nie masz racji.
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )