Pytanko, czy ktos z ichniejszych moglby porozmawiac z kierownikiem wyciagu na temat calodniowych karnetow? Czy w przypadku PKL nie ma szans na takie "przedsiewziecie"? Bardzo lubie tamta miejscowke, ale przy cenie 50zl, 10 wyjazdow pojawianie sie tam jest po prostu nieoplacalne i wybieram inne miejsce.
Warunki na Żarze bardzo ok - byłem 23.10 - nawet sporo ludzi jeździło (błotka praktycznie zero, luźne kamienie trochę ogarnęliśmy).
W przyszły weekend jak pogoda dopisze też prawdopodobnie zawitam, bo przerwa techniczna jest do piątku (tj. 28.10).
Czy jest jakakolwiek szansa by w tym sezonie doszła jakaś trasa na Żarze?? Jest to naprawdę fajna miejscówka ale cały czas jeździć jedną trasą to jest trochę nudne.
Jeśli wykopiesz coś, to będzie. Osobiście nie widzę sensu w tworzeniu tam czegoś nowego, PKL ma nas w nosie, także my też nie powinniśmy ich "wspierać".
Po lewej stronie jest Karp, deko zdziczały ale przejezdny ,i ze ścianką "na asfalt" to całkiem przyjemna opcja FR.
Może coś się ruszy jak PKL zmieni właściciela.
Instruktora raczej nie choć pewny nie jestem bo jest tam wypożyczalnia rowerów ale nigdy tam nie zaglądałem
Trasa na pierwsze wypady w góry w dodatku na sztywniaku jest dosyć ciężka ale zjedziesz tylko trzeba bardziej uważać bo przez sporą ilość kamieni trochę miota