rama UMF DUNCAN D2 DH opinie proszę

rolii
Kontakt:

rama UMF DUNCAN D2 DH opinie proszę

Post autor: rolii »

siemanko, jak w temacie, bardzo proszę o jakiś opinie o tej ramce, bo wygląda na fajną a pierwszy raz ją widzę.

redbull
Kontakt:

Post autor: redbull »

Ramka jest bardzo fajna. Zawieszenie pracuje ekstra 22 cm skoku ladnie wybiera wszystko. Srodek ciezkosci ramy jest nisko dzieki czemu fajnie i bez problemow sie nia manewruje na ciasnych odcinkach. Rama jest mocna i w miare lekka. Ja swoja kupilem w ciemno i jestem mega zadowolony :)
Adrian960805
Kontakt:

Post autor: Adrian960805 »

ja też jeżdżę na takiej ramce i jestem bardzo zadowolony z zakupu :D
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

redbull pisze:Ramka jest bardzo fajna. Zawieszenie pracuje ekstra 22 cm skoku ladnie wybiera wszystko. Srodek ciezkosci ramy jest nisko dzieki czemu fajnie i bez problemow sie nia manewruje na ciasnych odcinkach. Rama jest mocna i w miare lekka. Ja swoja kupilem w ciemno i jestem mega zadowolony
Środek cięzkosci nie jest nisko, raczej dość wysoko. Damper jest nisko ale liczy się gdzie stoisz ;) Rama niezła jak <2k ale wiecej to są lepsze ramy. Katalog pod wieloma markami, chwile na siostre z czech Duncana siadłem i nie było jakos mega.
redbull
Kontakt:

Post autor: redbull »

no tak Spaced masz racje :) stoi się wyżej niż w ramach które mają ~200 skoku :) i faktycznie chodziło mi o to, że damper jest nisko umiejscowiony i punkt obrotu wahacza też jest w fajnym miejscu, ładnie to pracuje :)
ODPOWIEDZ