Modele łożysk Big Hit 2008 r.

Irion
Kontakt:

Modele łożysk Big Hit 2008 r.

Post autor: Irion »

Witajcie. W zwiazku z tym ze przyszedl czas na wymiane lozysk w BH chcialbym sie spytac was o konkretne modele lozysk i moze firmy ktore byly by najodpowiedniejsze, wole doplacic kilka zlotych do lozyska i kupic cos co zaraz sie nie rozleci. Uprzedzajac hejterow, napisy na lozyskach sie po prostu wytarly wiec dlatego zglaszam sie z prosba do Was o podanie mi tych modeli.
MUSZEL
Kontakt:

Re: Modele łożysk Big Hit 2008 r.

Post autor: MUSZEL »

Przechwytywanie.JPG
Rocznik 06 nie różni sie od 08. W sumie 8 takich samych mniejszych łożysk + 2 większe (dziwne, w starszych BH były 4 duże i 6 małych).
Irion
Kontakt:

Znalazlem ta tabele wczoral jecz nie bylem pewien co do roznic po miedzy rocznikami. Ktos moze polecic jeszcze jakas dobra firme produkujaca lozyska ? Cos co ma dobry stosunek cena=jakosc...
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

Irion pisze:Ktos moze polecic jeszcze jakas dobra firme produkujaca lozyska ?
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... %C5%BCyska - proszę, powinno ułatwić zakupy. Zależy co będzie w sklepie i w jakiej cenie :wink:
EZO i SKF mogę od siebie polecić. Może i kosztują 3-4razy tyle co jakieś tanie Crafty, ale też wytrzymują kilka razy dłużej :roll:
Irion
Kontakt:

Nie zakladajac osobnego tematu. Powiedzcie mi, oplaca sie bawic w tulejki offsetowe w Big Hicie ?
ODPOWIEDZ