Jaki rower na początek ? Specialized demo dobry ?

gandalf123
Kontakt:

Jaki rower na początek ? Specialized demo dobry ?

Post autor: gandalf123 »

Witam.
Chcicałem zacząc przygode z DH.
Szukam po forach czytam opinie i nie wiem jaki rower wybrac ...
Przeczytałem ze jedne z najlepszych rowerów na początek bedą typu Giant Glory , Giant Faith albo Big Hit , jednak mam okazje kupic Rower Specialized Demo z 2006r z osprzetem bez hamulców za 3 tys , czy jest to opłacalny zakup i czy nadda sie on dla początkowego ridera ?
Z góry dzieki za odpowiedz
MikiLcaa
Kontakt:

Post autor: MikiLcaa »

Demo złe nie jest tylko, że to jest jak dobrze pamiętam jeden z tych roczników co pękały na koszykach więc uważaj i się o to dopytaj.
trzcina122
Kontakt:

Post autor: trzcina122 »

Zalezy w jakim przedziale cenowym szukasz roweru. Pisales ze za 3 tys mozesz kupic demo.. jesli ma w miare dobry osprzet i jest w dorym stanie, serwiosowany to czemu nie. Acz kolwiek porozgladal bym sie jeszcze po allegro/tablicy albo jakichs gieldach na facebook'u bo czesto mozna trafic dobry sprzecior. Jak nie musisz to sie nie spiesz, bo moze sie trafi jeszcze cos lepszego.
gandalf123
Kontakt:

Post autor: gandalf123 »

Dzieki za odpowiedzi. Nie spieszy mi sie , tak czy tak jeszcze wczesniej musze sprzedac moj rower ale wolałem was o opinie zapytac.
ODPOWIEDZ