Pomocy.Kona Stinky.Pomoc!

zalik1211
Kontakt:

Pomocy.Kona Stinky.Pomoc!

Post autor: zalik1211 »

Witam.Jeżdżę około 3-4 lata na HT i mam zamiar kupić fulla.
Na pierwszego fulla marzy mi się kona stinky z marzocchi 888.
Ale chciałbym usłyszeć od was pare słów o tym fullu.
http://tablica.pl/oferta/rower-kona-sti ... 7b6246de26 (link do tego roweru)Czy ta cena nie jest podejrzanie niska?Za kompletnego fulla 2.5k?
Mam jeszcze pytanko wiem,że nie w tym dziale,ale szukałem i nie mogłem znaleźć.Mam problem bo boje się skakać np z drewniaka,bo mam wrażenie,że nie dolece do lądowania maci jakieś rady.?I jeszcze pytanko czy polecacie jakiegoś innego fulla do max 3.5k.?Pozdrawiam Zalik;)
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

cena jak najbardziej nie jest za niska, bo ramka i amor mają już latka
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Jakby stargował troche z tej kony i włożył w nią ten tysiąc który mu został to można złożyć bardzo fajny rower.
Sprzedać tego Juicy i kupić komplet slx/formula rx za 5 stówek.
Zainwestować w łańcuch/kasetę/ blat bo widać że łańcuch już rudy jest to napęd pewnie zużyty.
I pomyślałbym jeszcze nad napinaczem bo miałem ten ls ht i strasznie mnie denerwował, oraz nad tarczami lepszymi.
Z tym wszystkim spokojni zmieścisz się w 3,5 tys a rower wyjdzie bardzo fajnie.

muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Cena adekwatna do jakości, Pomijając pedalskie zestawienie kolorków roweru to rama nie dość że stara to jeszcze malowana, a w przypadku kony to bardzo podejrzana połączenie. Poza tym rower dziwnie złożony. Dobre komponenty RF i FSA i raczej kiepskie koła, amor, damper i hamulec, w dodatku jeden. Szukaj dalej, za 3,5 kupisz coś lepszego.
ODPOWIEDZ