Mam zamiar kupić owe buty na rower i teraz mam dylemat którą wersję wybrać. Miał ktoś może do czynienia z obydwoma i mi powie jakie plusy i minusy mają ?

Wawrzon, masz wysokie 5.10 - Twoja sprawa. Pewnie po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw, na takie właśnie się zdecydowałeś. Miałem oba modele i w wysokich nie było tak cudownie podczas upałów, jak opisujesz powyżej. Nie atakuj mojej wypowiedzi, tylko dla tego, że napisałem żartobliwe o butach, które aktualnie posiadasz. Wielu moich znajomych, ma podobne zdanie na temat wysokich 5.10, które, czy tego chcesz, czy nie, wyglądają po prostu jak trepy.wawrzon pisze:High jest wysoki żeby właśnie chronić kostkę - nie przed skręceniem bo to nie ochraniacz ale przez obiciem/uderzeniem i w tej roli bardzo dobrze się sprawdzają. Są to duże wysokie i bardzo wygodne buty, w góry jak znalazł. Jak idę na rower to nie myślę czy ktoś pomyli mnie z traperem, nie myślę też ile punktów stylu dadzą mi buty... :/ Najpierw ma być wygodnie, chyba, że masz inne kryteria
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość