Złapałem bakcyla

lcf255
Kontakt:

Złapałem bakcyla

Post autor: lcf255 »

Witam wszystkich,jestem nowy,więc parę zdań o sobie.
3 dychy na karku:)185cm,i delikatna nadwaga 110kg,ale walka trwa :lol: Na rowerku śmigam cały czas,na xc dla relaksu,a do pracy i gdzi epopadnie na ostrym,ale mam dość:)Ostatnio pobrykałem na rowerku znajomego,Kross Sign fr1,i oszalałem,stwierdziłem że muszę kupić sobie coś do śmigania po Lasku Wolskim,tylko nie wiem czego szukać..trochę z kasą lipnie,i zastanawiam się nad jakimś HT,tylko nie wiem czy taki rower się podemną nie złamie :lol: Co poradzili byście na początek,a może poskładać coś na takiej ramie fr1??
Jakie są wasze doświadczenia w tej kwestii?
zawada1200
Kontakt:

Post autor: zawada1200 »

Jaki budżet? To jest podstawowa kwestia. No i używki czy nowe?

Najlepiej sprawdź na allegro, i które będziesz uważał za odpowiednie, wrzucisz tutaj a grono forumowiczów w miarę możliwości pomoże wybrać najlepszy i najbardziej odpowiedni.
lcf255
Kontakt:

Post autor: lcf255 »

No za 2 tyg,zmieniam stan kawalerski,na ten drugi :twisted: ,więc więcej jak 2,5 się nie uda,raczej używka,ale chyba będę zmuszony do pozbycie się dotychczasowej zabawki(moto)To może coś więcej $$ wpadnie.A z uwagi na to że do Wolskiego niedaleko,i działka na podkarpaciu,to jakieś zajęcie muszę mieć,aby oderwać się od codziennych zmagań z rzeczywistością :mrgreen:
zawada1200
Kontakt:

Post autor: zawada1200 »

No to możesz kupić ewentualnie złożyć dobry HT na częściach, które potem przełożysz do fulla jak już ogarniesz jazdę :D
ODPOWIEDZ