PS. Chciałbym zmienić uchwyty w kierownicy, Chcialbym zakupic nowe przez internet, skad mam wiedziec ze bedzie pasowac do mojej kierownicy?
Z góry dziękuje za odp ludziska

Napewno nie zrobią mu nic co mógł by zrobić sam.GgG pisze:Ja bym poszedł z tym na wulkanizację, zamontują Ci jakąś grubą mocną łatkę i pewnie będzie trzymać.
- wybrałeś jedne z najdroższych, dlatego postanowiłem coś na ten temat napisać. Niemal wszystkie chwyty gumowe w tej konstrukcji z dwiema obejmami skręcanymi nie różnią się absolutnie żadnymi walorami użytkowymi, wytrzymałością, ani niczym, co mogłoby uzasadniać tę absurdalną cenę. Bardzo często zmieniałem gripy, bo każde po paru miesiącach mi się kleiły i wycierały. Kupowałem za 20zł, 30, 100, a nawet w akcie desperacji znakomite Peaty za 127zł... i nie różnią się one ABSOLUTNIE NICZYM między sobą. Tylko wzorki są inne i ewentualnie działa efekt placebo, gdy kupisz droższe.Esiusz pisze:zastanawialem sie nad tymi [Answer Suck Money DH]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość