wrocław
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiiesz że buduję własnego i nie mam czasu żeby kręcieć do Wro, poza tym u was trzeba wciąż jeździć w kółko. Rozmawiałem wczoraj z Kaszą, zakładaj średniego blata i się szykuj na niedzielę. Byłem na Wzgórzach w ostatnią sobotę, wszystko się da ze średniej przejechać i znalazłem fajną dropową miejscówkę, no w ogóle było cudnie. Jak nie pojedziecie to jesteście xxxxx i xxxx i jeszcze xxxxx. Poza tym mam mnóstwo materiału na olej.
-
- Kontakt:
Stinky, miałem w czerwcu strzała od pedała poniżej prawego kolana, 8 szwów, 6 tygodni. Przez miesiąc było tak, że robił się strupek, przysychał a potem wypływała ropa i odpadał. Wyleczyłem to dobiero antybioteykiem w maści - Oxykortem. Okazało się, że skurwiel chirurg konował nie wyciągnął mi wszystkich szwów i dlatego się paprało. Ale jeździłem z tym na rowerze, trzeba tylko uważać na gleby, bo strasznie boli. Jak miałem strzała w drzewo tą noga to odpadłem od roweru jaak rażony gromem.
Ale mieliscie przezycia normalnie. Ja mam chyba szczescie bo szwow na nogach nie mialem nigdy a jezdze bez ochraniaczy (tylko ze pedaly nie maja pinow) ale pominmy to.
Wczoraj na bsk zaliczylem glebe przy lądowaniu na Manuala a teraz mnie pół dupy piecze bo sobie niezle starlem :)
Dzisiaj zamontowalem sobie klamki Avida i chodza lepiej niz te ****** siemano :P
To qurwa wyglada jak pamiętnik albo jakis blog ten moj post :P hahaha
Wczoraj na bsk zaliczylem glebe przy lądowaniu na Manuala a teraz mnie pół dupy piecze bo sobie niezle starlem :)
Dzisiaj zamontowalem sobie klamki Avida i chodza lepiej niz te ****** siemano :P
To qurwa wyglada jak pamiętnik albo jakis blog ten moj post :P hahaha
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
-
- Kontakt:
'Co zrobic, trudno, coraz trudniej dupe wyrwac na miescie. Fajny tornister kochanie.'
Looooooool
A wiecie jaki wyraz twarzy ma rybol, ktory przechodzi o 9 obok namiotu iglo na bajkale, a tu z namiotu teksty z borewicza?
Śmieszny ma wyraz twarzy :-P
Looooooool
A wiecie jaki wyraz twarzy ma rybol, ktory przechodzi o 9 obok namiotu iglo na bajkale, a tu z namiotu teksty z borewicza?
Śmieszny ma wyraz twarzy :-P
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.