[1500złRower - Składać czy kupić używke?

qb92
Kontakt:

Post autor: qb92 »

http://tablica.pl/oferta/leader-fox-mar ... 7ceb9820b7

Szukanie nie boli, jeszcze zostanie 300 zł na zmianę czegoś:)
Enjoyowy
Kontakt:

Post autor: Enjoyowy »

Więc tak ;D ze względu na rodziców musiałem kupić nowy rower(który dzis powinien przyjsc do mnie) Kupiłem Rometa mosquito 2 ze względu na cene, dobry osprzet i gwar. Co wy o nim myślicie? nada się na poczatek do lokalnych trasek? w przyszlosci wymienie w nim amorka, zamontuje napinacz, jakies heble hydr. Rower: http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/1885/foto:2/
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

musisz mieć te dwupułkę? W dodatku cały czas Duro triple? Odpuść, bo za tyle kupisz nowego Signa DS
Enjoyowy
Kontakt:

Czekaj bo nie wiem o co ci chodzi XD Jaką dwupułkę? jakiego duro triple?
Enjoyowy
Kontakt:

Przecież napisałem że już kupiłem rower nowy? :D I chciałbym żebyście go ocenili czy spełni swoje zadanie na początek :D
Enjoyowy
Kontakt:

ref
Firifara
Kontakt:

Post autor: Firifara »

Cześć posiadam Mosquito tylko starszy model z prostą ramą i gorszym osprzętem. Jeżdżę nim po górach i nie narzekam. Oczywiście zawsze można się do czegoś przyczepić, ale po ostatniej mojej jeździe w błocie i ucieczką (kulturalnie mówiąc) przed burzą w górach stwierdzam, że jest to na prawdę solidny rower. Potrenujesz formę i technikę, nazbierasz więcej kasiorki i zawsze możesz się przesiąść na cuś lepszego.
---

No a właściwie teraz widzę, że masz ten sam model :P Tylko ja mam biało-zielonego.
Enjoyowy
Kontakt:

Wczoraj przyjechał do mnie kurier DPD z rowerkiem :) Na pierwszy rzut oka po rozpakowaniu rower bardzo mi się spodobał, szerokie opony z duzym bieznikiem, masywna rama, szeroka kierownica.. Jak dla mnie to był duzy szok, bo wczesniej jezdzilem na markokeszu komunijnym ;/
Odrazu po złożeniu całego roweru, ruszylem na przejazdzke z kumplami, pierwsze wrażenia oczywiście mocno pozytywne.. wszystko działało jak należy, hamulce hamowały na dotkniecie, przezutki chodziły idealnie, nic nie stukało, amortyzator pracował bardzo dobrze w porównaniu np do Duro, launcha kumpli. Aż się zdziwiłem, że taki amortyzator tak będzie chodził odrazu po kupnie :)
Enjoyowy
Kontakt:

Mam do was pytanie ;) Mam nie daleko do Czarnej Góry, chciałbym się tam wybrać. Dam rade pośmigać tym rowerkiem na czarnej?
ODPOWIEDZ