Ludzie... kompromitujecie sie nie bardziej niż autor tematu. Jedyny niepodważalny fakt jest taki że kolega dał się nabić w butelkę bo nic co naopowiadał mu "kolega" nie jest prawdą. Brodie jest przeciętną firmą a ten Thumper nie wygląda na flagowy model. Na pewno nie był robiony na zamówienie. A co do amora. Swego czasu (ok 15 lat temu) była jakaś dziwna mania na robienie amorów USD w każdym garażu. Były USD Risse, Foes, Pace, Rond i pewnie wiele innych o których nie słyszal nikt na tym forum. Mi amor ze zdjęcia najbardziej przypomina właśnie Risse, tym bardziej że tam były niestandardowe piasty; też 20mm ale szersze. Liczę na dokładniejsze zdjęcia zestawu,
Z tego co znalazlem w internecie ta rama kosztuje.około. 900$ . Rama z amorem została dostarczona przez.kuriera.w.2010r . Części były nowe a kolega mówił że.robi na zamówienie wiec poszedłem mu na rękę i.uwierzyłem. Jezeli zrobiłem blad wystarczy mnie poprawic a nie wyZywac...
Racja! Tylko ludzie się dziwią bo piszesz o jakimś amortyzatorze na zamówienie który ma być jak fox itp. to się ludzie dziwią, mogłeś najpierw zapytać na forum a później kolegi słuchać co ma ci do powiedzenia. Wracając do tematu to malowanie proszkowe będzie ok bo ładnie wychodzi tylko musisz rozebrać amortyzator, chyba ,że chcesz to zrobić sam to wtedy spray albo może stickerbomb?
Wiem.z początku moja wina ale kolega dał za ten rower prawie 17 tys dlatego mu uwierzyłem. Co do.malowania to chyba jednak zdecyduje sie na proszkowie ale muszę się dowiedzieć.ile taki coś kosztuje i czy jest sens.coś robić.wogóle bo koledzy z forum pisali że ten amorek jest słabej firmy i już wydumany.