dirt sesja <<LUBLIN>>
dirt sesja <<LUBLIN>>
no wiec
w sobote planuje zorganizowac jakąs sesyjke dirtową na hopach przy ulicy Młodej Polski (naprzeciwko budynku telekomunikacji polskiej)
mozna zrobic jakies symboliczne zawody z symbolicznymi nagrodami (buteka agropola za najlepszy trick :)
chodzi głównie o zabawe
wiec impreza prawdopodobnie odbedzie sie w sobote 30.10.2004
na Młodej Polski,co do godziny i w przypadku ewentualnych zmian postaram sie o tym jak najwczesniej poinformowac
jak wygladaja hopy mozecie sobie obadac umnie w podpisie
nie sa duze wiec kazdy moze próbowac
narazie sa 3 w rytmie ale w tym tyg. dosypiemy czwartą
i bedą jeszcze dwie duze w rytmie
jak bede maił jakies foto po przebudowie to wrzuce gdzies i dam link
jesli macie jakies pytania to słuze pomoca gg 1100435
w sobote planuje zorganizowac jakąs sesyjke dirtową na hopach przy ulicy Młodej Polski (naprzeciwko budynku telekomunikacji polskiej)
mozna zrobic jakies symboliczne zawody z symbolicznymi nagrodami (buteka agropola za najlepszy trick :)
chodzi głównie o zabawe
wiec impreza prawdopodobnie odbedzie sie w sobote 30.10.2004
na Młodej Polski,co do godziny i w przypadku ewentualnych zmian postaram sie o tym jak najwczesniej poinformowac
jak wygladaja hopy mozecie sobie obadac umnie w podpisie
nie sa duze wiec kazdy moze próbowac
narazie sa 3 w rytmie ale w tym tyg. dosypiemy czwartą
i bedą jeszcze dwie duze w rytmie
jak bede maił jakies foto po przebudowie to wrzuce gdzies i dam link
jesli macie jakies pytania to słuze pomoca gg 1100435
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
No ja w Świdniku to rozpropaguje jak sie da :) :) Kazimierzówka może wyśle też delegacje:) ...Ja oczywiście postaram sie wpaść ,w końcu bede mógł posmakować dirtów na MP bo tam nie skakałem(bylebym nie poczuł smaku ziemi z tych dirtów:):) )
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
no wiec jesli pogoda w sobote dopisze to mysle ze mozna by sie było stawic na Młodej polski okolo godziny 10-11
DEATH a ty nie wymyslaj tylko przynajmniej wpadnij popatrzec :)
a jesli ktos bedzie chciał przyjechac a niebardzo bedzie sie orientował jak dojechac na hopy to walic na gg.1100435 postaram sie wytłumaczyc
albo po was wyjade w jakies charakterystyczne miejsce lub kogos innego tam wysle to sie was odbierze
DEATH a ty nie wymyslaj tylko przynajmniej wpadnij popatrzec :)
a jesli ktos bedzie chciał przyjechac a niebardzo bedzie sie orientował jak dojechac na hopy to walic na gg.1100435 postaram sie wytłumaczyc
albo po was wyjade w jakies charakterystyczne miejsce lub kogos innego tam wysle to sie was odbierze
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej birol byłem w lublinie przejazdem w czwartek, piździło strasznie, przyjechałbym jeszcze raz tylko sie wypowiedz czy byś sie mógł ustawić w jakiś weekend żeby pełnić role "kustosza" bo sie nie odnajdziemy w tych waszych miejscówach.
tylko mnie nie zrozum źle, ja nie na dirt tylko bym se pierdylnoł te opcje co tam macie w lesie. ten drop 4m mnie kusi zajebiście, chcialbym cos wiekszego na wyjeździe skoczyć, jak bylbys uprzejmy pokazać te miejscówy np. gapa co masz na zdjęciu.
od kopa cie zapraszam na swoje podwórko na cmentarz są podobne opcje, sie nie zawiedziesz na pewno, jest w pizdu opcji ale wiesz zero dirtu tylko same dropy, za to takie co sie ich wstydzić nie musimy.
zdeklaruj sie czy ci sie chce oprowadzać nas jak przyjedziemy!
tylko mnie nie zrozum źle, ja nie na dirt tylko bym se pierdylnoł te opcje co tam macie w lesie. ten drop 4m mnie kusi zajebiście, chcialbym cos wiekszego na wyjeździe skoczyć, jak bylbys uprzejmy pokazać te miejscówy np. gapa co masz na zdjęciu.
od kopa cie zapraszam na swoje podwórko na cmentarz są podobne opcje, sie nie zawiedziesz na pewno, jest w pizdu opcji ale wiesz zero dirtu tylko same dropy, za to takie co sie ich wstydzić nie musimy.
zdeklaruj sie czy ci sie chce oprowadzać nas jak przyjedziemy!
trail building since 2002 / super 8 power!