Nowe DH-zone - wasze opinie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
Dobrze coś kojarzę, bo 24 mi wczoraj strzeliła i nic takiego się nie wyświetliłowojtasu pisze:Było coś w stylu: Dziś urodziny ma : nick(21), nick(17).

-
- Kontakt:
Ale widzę, że już ładnie wygląda dział rowery.
A co do tego "update" to działa tak, że jak będziemy coś edytować to automatycznie rower wskakuje na początek listy i nie będzie trzeba dodawać posta jak dawniej? Można by jeszcze połączyć rowery na anglojęzycznej wersji strony i na polskiej, bo tera są osobno, a i jeszcze jakby jakiś zielony mógłby przerzucić mój rower z angielskiego na polski dział to byłbym wdzięczny. 

-
- Kontakt:
Mam podobny problem. Generalnie odkryłem, że jak wejdę na stronę główną dh-zone i jestem tam zalogowany, to jak potem wejdę na forum to się nie da zalogować. Bo po kliknięciu zaloguj przejdzie do zakładki moje konto, ale jak wejdę znowu na forum to jestem wylogowany i nic się nie da zrobić. Jedynie jak po wejściu na dh-z wyloguję się z głównej to jestem w stanie zalogować się na forum.
I znacznie gorsze jest, że w szybkiej odpowiedzi nie ma przycisków url, img itp tylko w "pełnym edytorze.
Ponadto, gdy odpalam główną to mam duuużo wolnego i newsy zaczynają się niżej, coś jest nie tak.
W opisie roweru nie mam strzałeczek i nie wiem jak zobaczyć resztę komentarzy.
ps. Mam chrome
EDIT: Edycja podpisu nie działa
I znacznie gorsze jest, że w szybkiej odpowiedzi nie ma przycisków url, img itp tylko w "pełnym edytorze.
Ponadto, gdy odpalam główną to mam duuużo wolnego i newsy zaczynają się niżej, coś jest nie tak.
W opisie roweru nie mam strzałeczek i nie wiem jak zobaczyć resztę komentarzy.
ps. Mam chrome
EDIT: Edycja podpisu nie działa
Re:
dokładnie, też to zauważyłem a chciałem coś zmienić.boogiel pisze:Edycja podpisu nie działa
W dziale z rowerami jest jakaś "szukajka" czy coś takiego...? Bo jeżeli nie, to totalnie bez sensu, nie da sie znaleźć rowerów które sie pamięta i chce zobaczyć np po nazwie ramy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co za szjs ! Mam oczekujaca wiadomosc ( miejsce wolne w skrzynce ), a za cholery nie mozna jej odebrac ;-/ Wiekszego shitu nie widzialem - nie tylko jesli chodzi o odbieranie wiadomosci ,ale rowniez odpowiadanie i przepisywanie chocby idiotycznego loginy odbiorcyzeby wyslac PM-a ;]..
Wiec jak mam zobaczyc ta wiadomosc ?;]..Tylko niech zaden mod nie pisze mi na priva ..;]
Wiec jak mam zobaczyc ta wiadomosc ?;]..Tylko niech zaden mod nie pisze mi na priva ..;]
Poruszane milion razy, poszukaj.Co za szjs ! Mam oczekujaca wiadomosc ( miejsce wolne w skrzynce ), a za cholery nie mozna jej odebrac ;-/
przepisywanie chocby idiotycznego loginy odbiorcyzeby wyslac PM-a ;]..
Wysłałem naście PW i jakoś ani razu nic nie przepisywałem. Magia?
Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
KubaLaPL pisze:Poruszane milion razy, poszukaj.Co za szjs ! Mam oczekujaca wiadomosc ( miejsce wolne w skrzynce ), a za cholery nie mozna jej odebrac ;-/przepisywanie chocby idiotycznego loginy odbiorcyzeby wyslac PM-a ;]..
Z tego co znalazlem powinienem usunac ciasteczka ;] . Usunalem, a wiadomosci dalej nie moge odebrac ;-/..
Re:
prosze jeszcze o troche cierpliwosci, zostalo troche poprawek, dzial rowery bedzie sywietlany takze na forum, bedzie tez wyszukiwarka wiec bedzie wygodnie. Jak narazie staram sie pogodzic wszystko. Mysle ze max do konca sierpnia wszystko powinno ladnie chulac!MUSZEL pisze:tam nawet nie ma "szukajki" by odnaleźć swój rower albo inny rower, a latanie po stronach nie widzi się nikomu :/
Re: Re:
A kliknąłeś UWOLNIJ OCZEKUJĄCE WIADOMOŚCI?Da__FreaK pisze:KubaLaPL pisze:Poruszane milion razy, poszukaj.Co za szjs ! Mam oczekujaca wiadomosc ( miejsce wolne w skrzynce ), a za cholery nie mozna jej odebrac ;-/przepisywanie chocby idiotycznego loginy odbiorcyzeby wyslac PM-a ;]..
Z tego co znalazlem powinienem usunac ciasteczka ;] . Usunalem, a wiadomosci dalej nie moge odebrac ;-/..
Z gówna bata nie ukręcisz.