Witam,
Wybieram się na studia do Krakowa i widziałem na YT parę miejscówek , gdzie można pojeździć , tylko kompletnie nie wiem , gdzie one są.Jeśli ktoś mógłby mi je pokazać to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Kraków gdzie jeżdzić
-
- Kontakt:
1. AWF
2. Las Wolski
3. Trupi Las
4. Krzyszkowice
5. Baran (Wieliczka)
6. Dual
7. Zakrzówek
8. Las na Kurdwanowie (nie wiem jak to teraz wygląda)
9. Gdzieś w okolicy łagiewnik jeszcze coś jest, aczkolwiek nie byłem, więc nie polecam, nie odradzam.
10. Nielepice (jeżeli za bardzo nie ucierpiały od czasu kiedy ostatni raz tam byłem)
I właściwie to chyba tyle bardziej znanych miejscówek.
2. Las Wolski
3. Trupi Las
4. Krzyszkowice
5. Baran (Wieliczka)
6. Dual
7. Zakrzówek
8. Las na Kurdwanowie (nie wiem jak to teraz wygląda)
9. Gdzieś w okolicy łagiewnik jeszcze coś jest, aczkolwiek nie byłem, więc nie polecam, nie odradzam.
10. Nielepice (jeżeli za bardzo nie ucierpiały od czasu kiedy ostatni raz tam byłem)
I właściwie to chyba tyle bardziej znanych miejscówek.
Re:
balis pisze:Park lotnikow AWF i Las Wolski
Na AWF musisz miec oczy dookola glowy lub jechac wieksza ekipa ;P
Dzizus kurcze ja piernicze ... wiecej dresów widziałem w wolskim niż na AWFie.
A tak swoja drogą to na AWFie nic już nie ma wartego uwagi. "Za moich czasów" ta miejscówka żyła, było z czego poskakać, wszystko było zadbane, na bieżąco poprawiane, teraz zostało kilka hop na krzyż z czego większość w stanie rozpadu ....
Szkoda gadać Panie, młodzież zniszczyła tą miejscówkę.
Zgadzam sie w pelni.A tak swoja drogą to na AWFie nic już nie ma wartego uwagi. "Za moich czasów" ta miejscówka żyła, było z czego poskakać, wszystko było zadbane, na bieżąco poprawiane, teraz zostało kilka hop na krzyż z czego większość w stanie rozpadu ....
Szkoda gadać Panie, młodzież zniszczyła tą miejscówkę.
Pamietam hopke przez schody, jak i dropa miedzy dwoma drzewami gdzie byla drewniana belka...
W tym momencie stolik pokryly pokrzywy, a double kolo stolika wyglada jak zarosnieta gorka...
Teraz niestety wybudowano tam obok osiedle.
Niebawem tam sie wybiore i zobacze co da sie tam poprawic.
W obecnych czasach widze, ze kazdy chce jezdzic i ma wymagania, a kopac nie ma kto.
@edit : napisz do mnie na forum lub na gg 2376279