o ile skrocic kiere? ns pure
-
- Kontakt:
o ile skrocic kiere? ns pure
czołem
mam angine i mi sie nudzi w domu to ogladam sobie filmy rowerasowe i nakrecilem sie na barspina. pozmienialem sobie na dluzsze wszystkie linki i pancerze ale podczas prob przeprowadzonych w domu okazalo sie ze mam za dluga kiere bo zeczywiscie ns pure jest jak wuj szeroka. i pytanie moje to: o ile skrocic ta kiere? i ewentualnie niech osoby ktore robia barspina niech sie wypowiedza na temat szerokosci ich kierownicy.
ale chyba sporo powinienem bo kiedys na ixie sie nauczylem robic takiego ze jade podrzucam kolki o krece ile tam byla bardzo waska.
pozdro i czekam na odpowiedzi
mam angine i mi sie nudzi w domu to ogladam sobie filmy rowerasowe i nakrecilem sie na barspina. pozmienialem sobie na dluzsze wszystkie linki i pancerze ale podczas prob przeprowadzonych w domu okazalo sie ze mam za dluga kiere bo zeczywiscie ns pure jest jak wuj szeroka. i pytanie moje to: o ile skrocic ta kiere? i ewentualnie niech osoby ktore robia barspina niech sie wypowiedza na temat szerokosci ich kierownicy.
ale chyba sporo powinienem bo kiedys na ixie sie nauczylem robic takiego ze jade podrzucam kolki o krece ile tam byla bardzo waska.
pozdro i czekam na odpowiedzi
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
nie skracaj !!!!!!!!!
ta kiera zostala tak zrobiona, czyli tak ma pozostac.
jak chcesz wezsza to se trza bylo kupic...
kolega ma 660 i mowi ze jest za waska.
mowi ze barspiny da sie robic na szerszej i ze szersza daje wieksza kontrole nad rowerem ( zwlaszcza Przy trikach ).
tez tak uwazam.
mam ta kiera i wsadzilem do niej mostek DM bmx :D
jest nizsza i jakos odrazu wszystko inaczej sie robi.
ale niestety, teraz czekam na amor i troche kicha... ;(
na niej tak sie da wymiatac ze szok.
nie skracaj !!!!!!!!!
ta kiera zostala tak zrobiona, czyli tak ma pozostac.
jak chcesz wezsza to se trza bylo kupic...
kolega ma 660 i mowi ze jest za waska.
mowi ze barspiny da sie robic na szerszej i ze szersza daje wieksza kontrole nad rowerem ( zwlaszcza Przy trikach ).
tez tak uwazam.
mam ta kiera i wsadzilem do niej mostek DM bmx :D
jest nizsza i jakos odrazu wszystko inaczej sie robi.
ale niestety, teraz czekam na amor i troche kicha... ;(
na niej tak sie da wymiatac ze szok.
nie skracaj !!!!!!!!!
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
ja jestem maniakiem szerokich kier-ów i jak dla mnie za skracanie kierownic powinien być prokurator :P ja zamykam xupa na poincie dh ( 710 mm ) w a gangu p.m. 14' i kiera o milimetry miją się z siodłem ale da sie tylko trzeba pocwiczyc :).... nie skracaj kiery !!! będziez później załował bo rower będzie trudniejszy do kontrolowania np. w LOCIE naprawde ja sie przesiadłem z 640 i różnieca jest kolosalna !! pozdro
FOTA DNIA NA PINKBIKE 15.04.06
http://www.pinkbike.com/photo/785190/
http://www.pinkbike.com/photo/785190/
-
- Kontakt:
spoko, kupowalem kiere z mysla o skroceniu ale chcialem zobaczyc jak na takim bydlaku sie bedzie smigac i tak narazie zostalo. dobra zostawie narazie tak jak jest a potem bede kombinowal. jak sie nie bede mogla nauczyc to skroce i zobacze czy bedzie lepiej a wtedy stane sie specjalista na forum od skracania kiery:) narazie jestem specjalista od anginy bo przeczytalem dzisiaj 5 stron A4 na jej temat:)
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
1. Lepiej jest sie nauczyc na dłuzszej,przynajmniej fajniej to wyglada i lepsza satysfakcja z triku 2. Przemooo,ja lubie swojej jaja...wiaze z nimi bardzo powazne plany na przyszłosc i raczej nie chce ich stracic ladujac na siodlo... pewnie ze im wyzej tym wygodniej,ale nie usmiecha mi sie zsiadanie z roweru co 5 minut i wysuwanie / chowanie sztycy.
Pzdr
Pzdr
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
-
- Kontakt:
zobacz na moje foto w podpisie caly czas z takim siodlem jezdze i jakos nigdy nie przyjebalem w nie a to ze masz siodlo tak nisko to cie nie ratuje bo jak nei spadniesz na siodlo to na kolo ja wole na siodlo ... a z reszta przy siodle niskim jest gorzej robic barspina ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/