Chest Cam - Rokytnice nad Jizerou 2013 DH Track

himself
Kontakt:

Chest Cam - Rokytnice nad Jizerou 2013 DH Track

Post autor: himself »

Witam serdecznie,
załączam takie oto kalectwo w moim wykonaniu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=TVDY82sUBCg

Pozdrower
RE:CYCLE find us on Facebook!
pawcisq
Kontakt:

Post autor: pawcisq »

Narobiłeś mi ochoty. A ja nie dość, że kaleka bo niedawno obojczyk, dopiero 3-4 miesiąc jazdy w tym sporcie i zwyczajnie jeszcze nie umiem tak latać ._.
himself
Kontakt:

Post autor: himself »

Wszystko powolutku!
Jakbym chciał wrzucić filmik z tej samej trasy sprzed 2 lat, to Internetu by zabrakło...
RE:CYCLE find us on Facebook!
pawcisq
Kontakt:

Wiem wiem. W tym roku chciałem koniecznie jechać na zawody na Dzikowcu. Ale zwyczajnie w świecie boję się tych dwóch dropów. Nie latałem czegoś tak dużego jeszcze. Znaczy się leciałem podobnie daleko nasze ale tylko dlatego, że nie wiedziałem że się da. Potem nigdy więcej nie wybijałem się aż tak bo nie czuję kontroli nad rowerem w locie i leci jak chce. Trzeba sobie odpuścić i spróbować jednak za rok.
MikiLcaa
Kontakt:

Post autor: MikiLcaa »

Hej ! Nie ma co się ich bać ! Też kiedyś miałem z tym problem. Pierwszy możesz sobie spaść pierwszy raz praktycznie bez prędkości i nic kompletnie na nim nie robisz, tylko najeżdżasz. Na drugim trochę lotu już nawet jest ale jedyne co robisz do dupa za siodełko. Na dzika mam 60km, przyjedź to Cię zmotywuje bo miałem identyczną sytuację :)
pawcisq
Kontakt:

15 będę w Świdnicy u kumpla. W piątek raczej idziemy sobie ze znajomymi na spacer po wro i świdnicy ale sobotę zamierzam przeznaczyć całościowo na rower. Jak przełamiesz moje lody to może i w niedzielę jednak pojeżdżę!

Btw, porównamy prace różnych tuesów! xD
ODPOWIEDZ