MUSZEL pisze:tam nawet nie ma "szukajki" by odnaleźć swój rower albo inny rower, a latanie po stronach nie widzi się nikomu :/
prosze jeszcze o troche cierpliwosci, zostalo troche poprawek, dzial rowery bedzie sywietlany takze na forum, bedzie tez wyszukiwarka wiec bedzie wygodnie. Jak narazie staram sie pogodzic wszystko. Mysle ze max do konca sierpnia wszystko powinno ladnie chulac!
spoko, fajnie nie to że popędzam, tylko wyrażam swoje zdanie, nigdzie mi sie nie spieszy fajnie jeszcze jakby podpisy działały, bo coś w nich jest nie tak, i w zasadzie tyle ode mnie, myśle że jest w porządku
To jeszcze bym prosił o naprawienie tego dziwnego buga, że jak jestem zalogowany na stronie głównej i kliknę na forum to nie da się zalogować (tzn. loguje się ale przechodząc do jakiejkolwiek strony mnie wybija)
Ja uważam że odkąd zablokowano komentowanie w giełdzie to ona stanęła.
Muszę kupić damper ale nikt nie podaje telefonu i emaila, a wiadomość idzie tydzień...
PS ma ktoś kontakt do piotrexa? Email, a najlepiej telefon... jak coś podajcie mi go na hillpiotr@interia.pl bardzo pilna sprawa z góry dziękuje.. Lub przekażcie mu jakoś by zadzwonił 792070597
galeria z rowerami miala byc dobrym pomyslem, tylko z wlasnego doswiadczenia widze, ze w ogole jest pomijana. Ostatni raz tam bylem, jak wrzucalem opis swojego rowerka.
Swoją drogą nie mogę wyedytować podpisu - ustawiłem to co chciałem, lecz wyświetla się jedynie to co było przed modyfikacją forum
Albo tylko mi sie wydaje albo na tym forum zaczynaja powoli panować pustki... komus zalezy np na sprzedazy czesci w krotkim czasie po okazyjnych cenach to trzeba czekac tydzien na zaakceptowanie. komentowanie tez bez sensu wylaczyliscie.. wystarczy ze dodalibyscie regulamin i ostrzezenia co do komentowania cen.a sortowanie tematow w gieldzie po dacie dodania topicu a nie ostatniego posta. proste.
Nawet gdy ktos cos chcial kupic to ludzie dawali kilka ofert. To jest latwiejsze dla innych ktorzy szukaja podobna rzecz i nie musza zakladac swojego tematu bo tu zobaczyli te oferty.
pamiętajcie, że chłopaki prowadzą forum tylko i wyłącznie z własnych chęci. Prócz tego mają jeszcze prace, rodzine, wakacje i prywatne sprawy itp, więc postawcie sie na ich miejscu, wyluzujcie i czekajcie
Jasne ja bym był nawet za tym by wrzucili parę reklam... Może by to w niektórych momentach utrudniało życie ale oni by też coś z tego mieli. Uruchomić giełdę w lepszym stylu dodać jakieś nowości, przywrócić opcje komentowania i przestrzegać rygorystycznie zasad, bezsensowne komentarze typu ''Za drogo'' - nagradzać banem wyjątkowe wypadki gdy ktoś widzi niezgodności z produktem lub ktoś jest złodziejaszkiem.
Tak mi się wydaje że było by najlepiej ale to moja interpretacja;]
Panowie, jaki tydzień? W tygodniu przeglądam giełdę co najmniej 3 razy dziennie. W łikendy siłą rzeczy mniej. Oprócz mnie pracują inni moderatorzy. Może się zdarzyć czasem pół dnia ... albo noc ale bez przesady. Wiadomo że w tych czasach to każdy chce tu teraz natychmiast i w ogóle za darmo.
ponowię swój apel:
nie mam możliwości edycji swojego podpisu, jest dokładnie taki, jak przed modyfikacją.
Każda próba edycji nie daje jakiegokolwiek rezultatu
Mnie natomiast nie podoba się nie tyle sam dział rowery co sposób ich komentowania. Nie wiem po co jakieś pole "Temat" i "Pseudonim", po za tym nie wiem czy moje komentarze przechodzą przez moderację ponieważ mogłem je wysłać i wysłałem a dopiero po tym zauważyłem że przechodząc do działu roweru zostałem wylogowany tylko dla tego działu. No i jeszcze ten kijowy edytor w którym nie działa sprawdzanie pisowni z przeglądarki.
panowie moderatorzy mija miesiac od tego jak zrobiliscie nowa strone a ja dalej nie mam swojego roweru jak dlugo jeszcze bede czekal az naprawicie swoje bledy to juz jest lekka kpina
Szanowny Paniczu .... za zamiany na stronie nie są odpowiedzialni moderatorzy, nie mają na nie żadnego wpływu. Osobą odpowiedzialną jest programista, który jest w bezpośrednim kontakcie z Nikomem, który to zleca wszelkie zmiany.
mlodypanicz, tak ciężko zrobić temat na nowo? Ja dla bezpieczeństwa miałem swój BC spisany jeszcze na kompie, więc po prostu zrobiłem nowy temat. Jak ci tak zależy, to poświęć te 20-40 minut i zrób to jeszcze raz.
A po za tym to prawdziwy pro-biker powinien znać na pamięć wszystkie części jakie ma w rowerze, włącznie ze szprychami i nyplami a także marką oleju w amorze i DOTa w heblach Tak więc to chyba nie problem zrobić od nowa BC.