truvativ giga pipe dhlt
truvativ giga pipe dhlt
siema mam mały problem z suportem truvativ giga pipe dhlt jeździłem po trasach i po pewnym czasie jak jechałem do domu zaczęło coś strzelać w suporcie na wolnych obrotach i nawet jak mocniej dociskałem w pedał to tak samo, i teraz wykręciłem cały suport a w środku puszki od mufy pełno piasku i nawet kawałek szkła znalazłem, suport wytarłem wd40 dałem do niego puszka wyczyszczona i teraz nie wiem czy jak wkręce suport nie będzie znowu strzelać bo jak łożyska siadły to jak się będzie dało kupie gdzieś w sklepie.
-
- Kontakt:
To wkręć i zobacz, znasz inny sposób na przekonanie się. Te suporty tak maja że jak naleci syfu do nich to strzelają na połączeniach misek z tą "osłonną" po środku. Czasem jednak nie jest to syf, a zmielone łożyska.mazi86 pisze:teraz nie wiem czy jak wkręce suport nie będzie znowu strzelać
Nie kupisz, bo do Truvativa łożysk nie dostaniesz, chyba że coś mocno wykombinujesz, albo odkupisz od kogoś rozsypany suport. Po za tym to nie wiesz jeszcze czy łożyska padły, a jest na to tylko jeden sposób - rozebranie suportu: http://bike4-life.blogspot.com/2013/02/ ... ie-da.htmlmazi86 pisze:bo jak łożyska siadły to jak się będzie dało kupie gdzieś w sklepie
ROWER / BLOG / YOUTUBE / PINKBIKE