Ankieta - sponsoring w kolarstwie ekstremalnym
Ankieta - sponsoring w kolarstwie ekstremalnym
Witam, na prośbę znajomego umieszczam poniżej ankietę. Mam nadzieje, że w dobrym dziale.
"Witam, jestem studentem II roku studiów magisterskich oraz zapalonym "kolarzem ekstremalnym". Obecnie przygotowuję pracę magisterską na kierunku zarządzanie w Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie. Jednym z jej elementów jest analiza wpływu działań sponsorskich w zakresie kolarstwa ekstremalnego na wizerunek marki. Ankieta jest całkowicie anonimowa i zostanie wykorzystana wyłącznie w celach naukowych. Byłbym bardzo wdzięczny za wypełnienie ankiety, która pomoże mi w ukończeniu pracy magisterskiej. Ankieta nie jest długa, jej wypełnienie to kilka chwil. Wyniki ankiety można podejrzeć po wypełnieniu. Z góry dziękuję za pomoc:)
Pozdrawiam Norbert Cegiełka"
LINK do ankiety:
http://www.ankietka.pl/ankieta/121305/w ... -sony.html
"Witam, jestem studentem II roku studiów magisterskich oraz zapalonym "kolarzem ekstremalnym". Obecnie przygotowuję pracę magisterską na kierunku zarządzanie w Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie. Jednym z jej elementów jest analiza wpływu działań sponsorskich w zakresie kolarstwa ekstremalnego na wizerunek marki. Ankieta jest całkowicie anonimowa i zostanie wykorzystana wyłącznie w celach naukowych. Byłbym bardzo wdzięczny za wypełnienie ankiety, która pomoże mi w ukończeniu pracy magisterskiej. Ankieta nie jest długa, jej wypełnienie to kilka chwil. Wyniki ankiety można podejrzeć po wypełnieniu. Z góry dziękuję za pomoc:)
Pozdrawiam Norbert Cegiełka"
LINK do ankiety:
http://www.ankietka.pl/ankieta/121305/w ... -sony.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Dobra ankieta, tak samo jak wolę kupić tigera albo innego energy z biedronki bo nie widzę różnicy w smaku dla mnie to czasem kupię red bulla nie ze względu na napój tylko to co robią.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/