luz na dolnej misce.
-
- Kontakt:
luz na dolnej misce.
jak w temacie
mam ramę LF DRAGSTAR i amor junior T
wczoraj z kolegami skakaliśmy na takiej małej rampie.
Na drugi dzień zobaczyłem że mam dość duży luz na dolnej misce
skręciłem ile się dało ale nadal to samo,
śruba od sterów (u góry) nie chce się ani dokręcić ani wykręcić
CO ZROBIĆ???
z góry dziękuj za pomoc
mam ramę LF DRAGSTAR i amor junior T
wczoraj z kolegami skakaliśmy na takiej małej rampie.
Na drugi dzień zobaczyłem że mam dość duży luz na dolnej misce
skręciłem ile się dało ale nadal to samo,
śruba od sterów (u góry) nie chce się ani dokręcić ani wykręcić
CO ZROBIĆ???
z góry dziękuj za pomoc
-
- Kontakt:
sprawa wygląda tak śruba od góry za nic nie wyjdzie.
najpierw ją normalnie odkręciłem i tam w środku jest taka gwiazdka która miała dwa skrzywione ramiona, i później kręci się śruba ale nie wychodzi
foty później.
luz jest między dolną częścią główki a amortyzatorem (nie znam się i nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć)
najpierw ją normalnie odkręciłem i tam w środku jest taka gwiazdka która miała dwa skrzywione ramiona, i później kręci się śruba ale nie wychodzi
foty później.
luz jest między dolną częścią główki a amortyzatorem (nie znam się i nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć)
-
- Kontakt:
Bo czasem są takie podwójne. http://allegro.pl/korek-steru-z-gwiazdk ... 51280.html np taka.off_road pisze:Gwiazdka jest jedna, czemu piszesz w liczbie mnogiej?
Z gówna bata nie ukręcisz.
Odkopie temat ponieważ nie znalazłem tematu który odpowiadałby na moje pytanie.
Mam podobny problem, tulejka z gwintem w gwiazdce zaczęła mi się obracać i za nic nie mogę odkręcić śruby. Mostka ani półek też nie mogę zdjąć ponieważ kapsel wszystko blokuje.
Amortyzator to Marzocchi 888R 2004r.
Moje pytanie brzmi. Czy da się to jakoś odkręcić czy nie pozostaje mi nic innego jak sukcesywne wybijanie słoneczka od dołu? Ew. rozwiercić śrubę czego też chciałbym uniknąć.
Mam podobny problem, tulejka z gwintem w gwiazdce zaczęła mi się obracać i za nic nie mogę odkręcić śruby. Mostka ani półek też nie mogę zdjąć ponieważ kapsel wszystko blokuje.
Amortyzator to Marzocchi 888R 2004r.
Moje pytanie brzmi. Czy da się to jakoś odkręcić czy nie pozostaje mi nic innego jak sukcesywne wybijanie słoneczka od dołu? Ew. rozwiercić śrubę czego też chciałbym uniknąć.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.