Gigantyczne problemy z forum po wprowadzeniu nowości
Gigantyczne problemy z forum po wprowadzeniu nowości
Witam
Mam dwa problemy z forum, które doprowadzają mnie do czerwoności:
1) za każdym razem jak na nie wejdę muszę się logować- co najlepsze- daje zaloguj a tu wyskakuje mi komunikat jakbym właśnie przed sekundą się zalogował, ile dni nie było mnie na forum itp. Daję zatem na zakładkę forum i znowu jestem wylogowany. Jedyny sposób żeby napisać posta:
a)naciskam zaloguj
b)wylogowywuje sie bez wczesniejszego zalogowywania(WTF?!?!?!??!!?)
c)dopiero teraz mogę się zalogować.
Administracjo- z całym szacunkiem, ale czy ktoś wie co tutaj w ogóle robi?
2)jak dodać na tym forum miniaturę zdjęcia? Próbowałem na milion różnych sposobów, a moje ogłoszenie na gieldzie dalej ma linki, a nie miniaturki fotek...
Mam dwa problemy z forum, które doprowadzają mnie do czerwoności:
1) za każdym razem jak na nie wejdę muszę się logować- co najlepsze- daje zaloguj a tu wyskakuje mi komunikat jakbym właśnie przed sekundą się zalogował, ile dni nie było mnie na forum itp. Daję zatem na zakładkę forum i znowu jestem wylogowany. Jedyny sposób żeby napisać posta:
a)naciskam zaloguj
b)wylogowywuje sie bez wczesniejszego zalogowywania(WTF?!?!?!??!!?)
c)dopiero teraz mogę się zalogować.
Administracjo- z całym szacunkiem, ale czy ktoś wie co tutaj w ogóle robi?
2)jak dodać na tym forum miniaturę zdjęcia? Próbowałem na milion różnych sposobów, a moje ogłoszenie na gieldzie dalej ma linki, a nie miniaturki fotek...
To ja uprzedzę Ciebie, bo mam tak samo. Usuwanie ciasteczek nie pomaga. Jedyne przez co mogę się zalogować to na otwartym forum kliknąć użytkownika (jakiegokolwiek), wtedy przerzuca mnie do strony logowania i dopiero wtedy nie wywala i można odpisywać
http://www.pinkbike.com/photo/9231318/ <--- Mój Bike
dolacze od siebie swoje problemy z edycja sygnatury, co bym nie zrobil, na jakiej przegladarce i na jakimkolwiek komputerze, to zawsze mam ta sama - sprzed modyfikacji forum, pisalem w temacie, zglaszalem administracji - nic.
PW na chromie to udreka, o gieldzie nawet sie nie rozpisuje, bo temat walkowany milion razy.
Wakacje wakacjami, ale zaczynac cos i nie konczyc, to sadzilem ze tylko budowlancy potrafia - jednak nie tylko oni...
PW na chromie to udreka, o gieldzie nawet sie nie rozpisuje, bo temat walkowany milion razy.
Wakacje wakacjami, ale zaczynac cos i nie konczyc, to sadzilem ze tylko budowlancy potrafia - jednak nie tylko oni...
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Ja mialem problemy z logowaniem przez tydzien od powstania nowej strony, potem po usunięciu cookies przez przegladarke nie mam problemów z logowaniem ani na firefox na kompie, ani na operze na telefonie, za każdym razem jak wchodzę to jestem zalogowany. Mi też przeszkadza, że sa osobne działy "rower" na polskiej i angielskiej stronie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
Dzial rowery zostal wlaczony, wiec temat ze swoim rowerem mozna znalesc np przez przeszukanie wlasnych postow w profilu..komarek pisze:Jak nie masz roweru w zakładce moje konto pod historią, to nie znajdziesz, najlepiej zrób na nowo temat.
Niestety problem jest nadal, mam nadzieje ze sie z tym uporamy niebawem. Puki co, z tego co widze na Chrome dziala bez problemu.stomatolog pisze:U mnie też duży problem z logowaniem, ale kombinowanie pomaga.
Re: Re:
Pracuję tylko na chromie na kilku komputerach i niestety nie jest dobrze z logowaniem.nikom pisze: Niestety problem jest nadal, mam nadzieje ze sie z tym uporamy niebawem. Puki co, z tego co widze na Chrome dziala bez problemu.
Masz rację, teraz tak.nikom pisze:Dzial rowery zostal wlaczony, wiec temat ze swoim rowerem mozna znalesc np przez przeszukanie wlasnych postow w profilu.komarek pisze:Jak nie masz roweru w zakładce moje konto pod historią, to nie znajdziesz, najlepiej zrób na nowo temat.

Dokładnie, nadal są "jaja"bandit_dh pisze:Pracuję tylko na chromie na kilku komputerach i niestety nie jest dobrze z logowaniem.nikom pisze: Niestety problem jest nadal, mam nadzieje ze sie z tym uporamy niebawem. Puki co, z tego co widze na Chrome dziala bez problemu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jestem na chrome i mam ten sam problem z logowaniem. Dodatkowo wysyłanie wiadomosci, panel uztkownika. Tak ciezko jest to dodac do paska obok "moje konto" ? totaly bajzel z tymi profilami, kontami ,pierdolami uzytkownikow... Przydalo by sie w ogole przeinstalowac silnik forum na IPB albo Bulletin czy nawet darmowe polskie phpBB