Gigantyczne problemy z forum po wprowadzeniu nowości

misiakrr
Kontakt:

Gigantyczne problemy z forum po wprowadzeniu nowości

Post autor: misiakrr »

Witam

Mam dwa problemy z forum, które doprowadzają mnie do czerwoności:
1) za każdym razem jak na nie wejdę muszę się logować- co najlepsze- daje zaloguj a tu wyskakuje mi komunikat jakbym właśnie przed sekundą się zalogował, ile dni nie było mnie na forum itp. Daję zatem na zakładkę forum i znowu jestem wylogowany. Jedyny sposób żeby napisać posta:
a)naciskam zaloguj
b)wylogowywuje sie bez wczesniejszego zalogowywania(WTF?!?!?!??!!?)
c)dopiero teraz mogę się zalogować.

Administracjo- z całym szacunkiem, ale czy ktoś wie co tutaj w ogóle robi?

2)jak dodać na tym forum miniaturę zdjęcia? Próbowałem na milion różnych sposobów, a moje ogłoszenie na gieldzie dalej ma linki, a nie miniaturki fotek...
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

Kompletny bajzem z tym logowaniem, tak samo jak otwieranie linkow na tej samej stronie, a nie na nowej ...Bzdura totalna ..

galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

Uprzedze administracje :P
1. usuń cookies, było to wałkowane już 1212451462 razy
2. Tobie chodzi że w temacie miniaturke? Jak tak to tam na dole masz załącz plik ;)
A tak btw to jest oddzielny temat odnośnie nowości na forum :)
NorekO
Kontakt:

Post autor: NorekO »

To ja uprzedzę Ciebie, bo mam tak samo. Usuwanie ciasteczek nie pomaga. Jedyne przez co mogę się zalogować to na otwartym forum kliknąć użytkownika (jakiegokolwiek), wtedy przerzuca mnie do strony logowania i dopiero wtedy nie wywala i można odpisywać
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

dolacze od siebie swoje problemy z edycja sygnatury, co bym nie zrobil, na jakiej przegladarce i na jakimkolwiek komputerze, to zawsze mam ta sama - sprzed modyfikacji forum, pisalem w temacie, zglaszalem administracji - nic.
PW na chromie to udreka, o gieldzie nawet sie nie rozpisuje, bo temat walkowany milion razy.
Wakacje wakacjami, ale zaczynac cos i nie konczyc, to sadzilem ze tylko budowlancy potrafia - jednak nie tylko oni...
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
bandit_dh
Kontakt:

Post autor: bandit_dh »

jw. usuwanie ciasteczek nie pomaga, pomaga: wylogować się i zalogować ponownie. Do tego jest masa innych błędów, których nie ma co tu wypisywać, bo było już o tym wałkowane w innych miejscach i na pewno nie są one tajemnicą. Problem jest w tym, że od dłuższego czasu nikt z tym nic nie robi.
yaaz
Kontakt:

Post autor: yaaz »

jeszcze jedno.....
dlaczego w angielskiej wersji strony są inne dane w dziale "Rowery"..?
tak jakby były dwa oddzielne działy "Rowery" ta po polsku z innymi, i druga z angielskimi :)
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Ja mialem problemy z logowaniem przez tydzien od powstania nowej strony, potem po usunięciu cookies przez przegladarke nie mam problemów z logowaniem ani na firefox na kompie, ani na operze na telefonie, za każdym razem jak wchodzę to jestem zalogowany. Mi też przeszkadza, że sa osobne działy "rower" na polskiej i angielskiej stronie.
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

mi logowanie działa już poprawnie, chyba naprawiono bład
BlackForest
Kontakt:

Post autor: BlackForest »

Wie ktoś jak mam znaleźć znaleźć swój rower ?
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

wykrakałem ;/ logowanie znów nie działa ;D
komarek
Kontakt:

Jak nie masz roweru w zakładce moje konto pod historią, to nie znajdziesz, najlepiej zrób na nowo temat.
stomatolog
Kontakt:

Post autor: stomatolog »

U mnie też duży problem z logowaniem, ale kombinowanie pomaga.
nikom
administrator
Kontakt:

Re:

Post autor: nikom »

komarek pisze:Jak nie masz roweru w zakładce moje konto pod historią, to nie znajdziesz, najlepiej zrób na nowo temat.
Dzial rowery zostal wlaczony, wiec temat ze swoim rowerem mozna znalesc np przez przeszukanie wlasnych postow w profilu..
stomatolog pisze:U mnie też duży problem z logowaniem, ale kombinowanie pomaga.
Niestety problem jest nadal, mam nadzieje ze sie z tym uporamy niebawem. Puki co, z tego co widze na Chrome dziala bez problemu.
bandit_dh
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: bandit_dh »

nikom pisze: Niestety problem jest nadal, mam nadzieje ze sie z tym uporamy niebawem. Puki co, z tego co widze na Chrome dziala bez problemu.
Pracuję tylko na chromie na kilku komputerach i niestety nie jest dobrze z logowaniem.
komarek
Kontakt:

nikom pisze:
komarek pisze:Jak nie masz roweru w zakładce moje konto pod historią, to nie znajdziesz, najlepiej zrób na nowo temat.
Dzial rowery zostal wlaczony, wiec temat ze swoim rowerem mozna znalesc np przez przeszukanie wlasnych postow w profilu.
Masz rację, teraz tak. ;) Ja dodałem posta jeszcze przed włączeniem działu.
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

bandit_dh pisze:
nikom pisze: Niestety problem jest nadal, mam nadzieje ze sie z tym uporamy niebawem. Puki co, z tego co widze na Chrome dziala bez problemu.
Pracuję tylko na chromie na kilku komputerach i niestety nie jest dobrze z logowaniem.
Dokładnie, nadal są "jaja"
zawada1200
Kontakt:

Post autor: zawada1200 »

na to logowanie, znalazłem prostszy sposób. Na stronie forum zjeżdżam na dół, przy okazji przeglądam, co nowego, i przy dodawaniu wiadomości na chacie musimy się zalogować.
trzcina122
Kontakt:

Post autor: trzcina122 »

jestem na chrome i mam ten sam problem z logowaniem. Dodatkowo wysyłanie wiadomosci, panel uztkownika. Tak ciezko jest to dodac do paska obok "moje konto" ? totaly bajzel z tymi profilami, kontami ,pierdolami uzytkownikow... Przydalo by sie w ogole przeinstalowac silnik forum na IPB albo Bulletin czy nawet darmowe polskie phpBB
ODPOWIEDZ