Ololololol Stary nie wiesz o czym mówisz jak Karpia polecasz. Te ramy nie byly wytrzymałe, a większa sztywnośc to sam osiągam oglądając obrady sejmu.pixel991 pisze:Do głowy przychodzi mi: Specialized demo (starsze roczniki), Specialized bighit, ale musiałbyś zostać przy "szóstkach", wytrzymały karpiel disco volante (niedawno była aukcja za 3000 zł). To tyle z mojej strony. Mam nadzieje że trochę Ci pomogłem.
Jak zwykle ludzie akceptujá to co maja koledzy i co jest na pinku. Chlopie rage to nowsza i pod wieloma wzgledami fajniejsza rama od wspomnianych. To, ze nie ma na nia lansu u kolegów nie znaczy, ze nie musisz jej kupowacyogi393 pisze:Przemyśle opcje: IH Sunday, Demo 7/8 i Glory Dh ( możecie powiedzieć ile te ramy ważą w przybliżeniu z damperema to YT Tues średnio do mnie przemawia tak samo Propain Rage
Pozdro i dzięki za info
To pare postów wyżej nie polecałem?Shibby pisze:Spaced, bez urazy nic do Ciebie nie mam, ale po raz kolejny trafiam na czyste słowa krytyki z Twojej strony na temat używanej "budżetowej" ramy.
Masz na pewno duży staż z rowerkiem i Twoje wymogi mogą się wydawać dla niektórych nieco za duże ;]
Polecisz coś w tej cenie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości