SPINNER CARGO
SPINNER CARGO
hej posiadam rame Kona Stuff rocznik chyba 2006 i pomyslalem zeby do niej dac spinnera cargo rower ogolnie do letkiego dh co wy na to 650zl max moge przenaczy znajde co leprzego w tej cenie od spinnera
Re: SPINNER CARGO
Patrząc po Twoich postach to tak. Słownik.martwica pisze:znajde co leprzego w tej cenie od spinnera
A co do tematu to w tej kasie kupisz na przykład Manitou Sherman.
Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt:
Re: SPINNER CARGO
martwica pisze:letkiego
martwica pisze:przenaczy
+ 0 interpunkcji. Fkuadai teko amorrrrrra i cierz śę jazdommartwica pisze:leprzego
Witam, by nie zakładać nowego tematu, piszę tutaj. Otóż bikershop zrobił turbo promocje na te widelce, i modele 130 i 150mm kosztują teraz po 200zł. Stąd pytanie, czy opłaca się go wziąć do dość budżetowej fourcross'ówki? Za przemawia cena, to że amortyzator jest nowy oraz jakby nie patrzeć, gwarancja jak coś się wykrzaczy. Przeciw to przede wszystkim kompletny brak opinii o modelach innych niż 178, więc w sumie nie wiadomo jaki ten amor jest. Oczywiście zaraz posypią się komentarze że za 300zł kupię dja. Owszem, kupię, ale skatowanego na streecie przez jakieś dzieciaki. Stąd proszę was o radę: czy warto zrobić eksperyment i nabyć ten widelec?
Pozdrawiam,
Shivn
Pozdrawiam,
Shivn
-
- Kontakt:
shivn miałem okazję śmigać okazjonalnie na wersji 150mm z rocznika bodajże 2010 i nic mu się nie stało. Fakt, nie katowałem go, ale pod moją wagą wytrzymywał spokojnie.
Co do pracy to lepsza niż w duro i tego podobnych amortyzatorach, lecz jakość wykonania górnych lag pozostawiała dużo do życzenia, ponieważ po 3 miesiącach jeżdżenia górne lagi wyglądały jakby je ktoś papierem ściernym przeleciał
Amortyzator nie był mój, więc w serwis się nie bawiłem
Co do pracy to lepsza niż w duro i tego podobnych amortyzatorach, lecz jakość wykonania górnych lag pozostawiała dużo do życzenia, ponieważ po 3 miesiącach jeżdżenia górne lagi wyglądały jakby je ktoś papierem ściernym przeleciał

Amortyzator nie był mój, więc w serwis się nie bawiłem

-
- Kontakt: