denerwujące jest to że nie zapamiętuje logowania ;p i zawsze muszę na nowo wchodzić w jakiś dział, i logować w nowym temacie ;p bo zaloguj nie działa i PW sie rozjeżdża strasznie mam Chrome na Ubuntu jak coś
artin.van.bruyen pisze:denerwujące jest to że nie zapamiętuje logowania ;p i zawsze muszę na nowo wchodzić w jakiś dział, i logować w nowym temacie ;p bo zaloguj nie działa i PW sie rozjeżdża strasznie mam Chrome na Ubuntu jak coś
PW też mi sie jeszcze rozjeżdża. Kurcze, naprawiono podpisy, ale ograniczono do 90 znaków... nie można dać większego limitu?
Poważnie ... z giełdą to są nieraz za duże jaja. Od zeszłej soboty, czy niedzieli czekam na akceptację postu, którego miałem wcześniej, ale że nie mogę go podbić w prosty sposób, aby pokazać, że zmieniłem cenę i aukcję. W ten "magiczny" sposób aukcję mi gasną za 3dni ... Czy nie łatwiej byłoby dać możliwość podbijania postów po tygodniu samemu autorowi?
No niestety - zmiana polegała na tym że na powrót włączono to co jest na forum. Jest problem z programistą czy jak on tam się zwie i to on nawala. Staramy się jak możemy żeby działało.
Hmmm...
Mam drobny problem. Od jakiegoś czasu kombinuję jak zmienić podpis. Ktoś tam wyżej pisał że bug jest naprawiony, ale mnie nadal pomimo zmiany pozostaje poprzedni podpis...
Ktoś ma jakieś informacje co z tym zrobić ?