Najlepsze, najdroższe Demo
Najlepsze, najdroższe Demo
Jakie jest najlepsze, najdroższe Demo? Chodzi o cały rower (bo interesuje mnie też kwestia osprzętu), a nie o samą ramę. Mam na myśli jakie jest w ogóle najlepsze Demo, jakie można dostać.
-
- Kontakt:
Re:
nhp890 pisze:To od Specialized jest niezłe
hahhaha !
Re:
A może poczytaj cokolwiek zamiast się nami wysługiwać? Demo 7/8/9 to nie roczniki tylko wersje ramy. Czym się różnią? Sam poszukaj.ksa pisze:komarek:
Czy zadałem pytanie "Jakie jest najlepsze, najdroższe Demo z 2007, 2008 i 2009 roku?" czy "Jakie jest najlepsze, najdroższe Demo?"?
-
- Kontakt:
Piszesz za przeproszeniem pierdoły na forum, zamiast użyć szukarki sprawdzić jakie modele wypuścił spec w ciągu ostatniego roku, zadecydować czy carbon czy też alu. Nikt Ci tu nie powie jaki jest najlepszy rower świata i pewnie w parze ze słowem najdroższy. Każdy seryjny rower, jak to jest z mojego doświadczenia, po pewnym czasie nie odpowiada i trzeba dokonać zmian, które wykonujesz pod siebie. Np hamulce- jedni kochają avid'y drudzy shimano, wiec przestań negować każdy post osób, które odpisują Ci w taki sposób jaki warte jest Twoje pytanie.
-
- Kontakt:
Re:
Panie po jakim forum dupy na mieście trzeba wyrwać a na signa nie polecą.EZrider pisze:Forum to nie jest aż taki trudny teren żeby do jeżdżenia na forum potrzebować aż Demo.