Mistrzostwa Świata w Pietermaritzburgu
Re:
Pewnie każdy wolał Puchar Polski na Wierchomli, co jak co trasa była konkret...frango pisze:Czy ktoś może mnie oświecić, dlaczego nie było Polaków w DH? Kasa?
Swoją drogą dziwna była ta relacja. Zrezygnowałem z jej oglądania w połowie finału mężczyzn. Zbyt nudna... Praktycznie tylko pokazany start i ostatnie 4 hopki i tyle w tym temacie... Kiedyś oglądało się co najmniej kilka fragmentów w środku trasy, można było przeglądnąć międzyczasy i sobie spekulować w których sekcjach dzieje się najwięcej, a tutaj wszystko przypominało zerkanie na wyniki w sposób live, tyle co glebę Ropelato można było zobaczyć, bo była na pierwszym zakręcie za speedboxem.
Minnaar jako gospodarz wpieprza ruskie sterydy, żeby w domu wypaść jak najlepiej
Zszokował mnie fakt, że tylu Europejczyków jechało w finale - szczególnie Niemców - przynajmniej dla mnie do tej pory ten naród jakoś nie rzucał się w oczy na zawodach takiej rangi.
Minnaar jako gospodarz wpieprza ruskie sterydy, żeby w domu wypaść jak najlepiej

facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
kontakt@antidotebikepark.pl
Re:
No bez przesady, 7. miejsce to jeszcze nie podstawa do pytania "co się stało z...". Jechał asekuracyjnie, i tak prowadzi w overalluwojtasu pisze:Co się stało z Gee ?! Początek sezonu udany a teraz mu pary w nogach brakło.
Aj szkoda, że Graves nie wygrał. I tak zrobił mega wynik, ale zwycięstwo to byłaby dopiero sensacja. Ciekawe co wykręciłby Ropelato, gdyby nie gleba, na treningu był mocny, ale strasznie pokracznie wyglądał na tych 29 calach. Jestem w ogóle pod wrażeniem, co potrafią te maszyny do enduro. Jednego dnia jedziesz sobie na wycieczkę do parku, a drugiego wjeżdzasz na podium MŚ DH
Co do relacji to faktycznie szkoda, że środkową część trasy tak późno zaczęli pokazywać, bo było tam na co popatrzeć. W ogóle strasznie lubię oglądać, zawody na tej trasie w RPA. Duże prędkości, duże loty, a nie jakieś kręcenie między drzewami z minimalną prędkością.

Re:
To chyba oczywiste, że kasa ? !frango pisze:Czy ktoś może mnie oświecić, dlaczego nie było Polaków w DH? Kasa?

http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
Co do Gravesa to szkoda że nie miał czasu na przyzwyczajenie się do dużego roweru, cieszę się że był trzeci właśnie na endurówce, ale ciekaw jest ile czasu by nadrobił na pierwszej połowie trasy gdyby miał więcej skoku.
Zupełnie inny prestiż dla zwycięstwa. Też się ździwiłem że tak słabo pocisnął, wyglądało na to że jest w świetnej formie, zwłaszcza fizycznej.
Ale co ma generalka PŚ do Mistrzostw Świata, które są wyjątkową okazją do porzucenie wszelkich barier asekuracjiNo bez przesady, 7. miejsce to jeszcze nie podstawa do pytania "co się stało z...". Jechał asekuracyjnie, i tak prowadzi w overallu

http://brooce.pinkbike.com