z Wawy na południe w ten weekend
z Wawy na południe w ten weekend
Jako że szykuje się wręcz szampańska pogoda bez bąbelków a żona najwyraźniej daje mi wolne, czy ktoś jest chętny na wypad z Wawy na południe (wisła, palenica itp.) w weekend - wyjazd piątek w nocy/sobota wcześnie rano i powrót w niedzielę w nocy. Mam 2 miejsca w mym dyliżansie.
E tam późno, w sam raz...
jak by co to wyjazd jest jutro, ok 4-5 rano, niby miejsca już nie mam ale oba nie potwierdzone na 100%, więc kto pierwszy potwierdzi ten jedzie.
Jak by co to mój tel. 501 245 737
W przyszły tydzień będzie słaba pogoda, a tak na serio to nie dam rady.
...
Ale w przedostatni albo ostatni weekend września (śr-nd) chcę jechać z synem na AM-enduro w okolice Tyrolu lub Livigno i będę miał jedno miejsce w aucie, więc jak ktoś chce wtedy się z nami zabrać i sobie pojeździć to będzie okazja.
jak by co to wyjazd jest jutro, ok 4-5 rano, niby miejsca już nie mam ale oba nie potwierdzone na 100%, więc kto pierwszy potwierdzi ten jedzie.
Jak by co to mój tel. 501 245 737
W przyszły tydzień będzie słaba pogoda, a tak na serio to nie dam rady.
...
Ale w przedostatni albo ostatni weekend września (śr-nd) chcę jechać z synem na AM-enduro w okolice Tyrolu lub Livigno i będę miał jedno miejsce w aucie, więc jak ktoś chce wtedy się z nami zabrać i sobie pojeździć to będzie okazja.