Mi tam się podobają. Nie to bym chciał na takich jeździć, ale są naprawdę spoko.
To wiadomo już co z cenami?
Bo jeśli rama do DH ma kosztować 8-9k, to rynku nie zawojują.
Według mnie podane ceny na rynek światowy to chwyt czysto marketingowy. Najprostsza droga żeby produkt był wymieniany jednym tchem z czołówką. My wiem co to za jedni i nie damy się nabrać, a "ci z NSa" nie będą próbowali i przyklepią właściwe ceny.
Po prostu chyba wsuwa się ośkę z 1 strony do końca, do otworu na nią. Fajny sposób na "zmianę długości tylnego trójkąta" przez przestawienie tego jakby adaptera przy mocowaniu ośki.
Ceny, ceny...
Nie liczyłbym na atrakcyjne ceny dla Polski.
7Anna ma ciśnienie, żeby sprzedawać swoje marki na Zachód i do Stanów. Polska jest dla nich mało atrakcyjnym rynkiem i tyle.
pioterski pisze:Ceny, ceny...
Nie liczyłbym na atrakcyjne ceny dla Polski.
7Anna ma ciśnienie, żeby sprzedawać swoje marki na Zachód i do Stanów. Polska jest dla nich mało atrakcyjnym rynkiem i tyle.
Tak, dlatego wszystkie inne produkty nsa w Polsce są tańsze niz za granicą. Co z tego, ze wszystko wskazuje na nizsza cene w PL (chocby nizsze koszty sprzedaży w PL bo dystry i producent to jedna firma). Wazne jest kiblowe gdybanie. Ta rama powyzej 7tysi nie pójdzie w PL. Powyzej 2500$ za granicą tez nie.
Mega mi sie podoba, tym bardziej że moj kolega niejaki Posmyk na tym smiga i chwali bardzo, nie z racji sponsoringu tylko jako kumpel. Dobra polska rama w koncu i tyle.
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
Cena cena bo to sie liczy kolega ma racje ciezko opchnac w PL rame za wiecej niz 7k. Nieliczni moga sobie pozwolic, wiekszosc nie.
Artur a moze jak smiga to na proto takim jak Bartek czy juz na wersji z ta glupia gorna rura idaca na wprost ? Najwazniejsze czy moglbys zapytac kolegi czy rama skoczna czy kanapa ?
Jozan pisze:Najwazniejsze czy moglbys zapytac kolegi czy rama skoczna czy kanapa ?
A to nie kwestia dampera przypadkiem? ;>
Chodzi o zachowanie ramy ogolnie czy bedzie fajna na FR
Przykladowo moje demo jest skoczne i sprezyste a v10 kolegi jest jeeeeeklepanym zassysaczem i mulem oba ten sam damper
Widziałem dzisiaj tego Fuzz'a w Palenicy i wygląda zacnie, a jak jeździ to nie powiem bo nie chcieli dać mi się pyrknąć, a tak bym napisał, że fajnie się jeździ