witam i pytam.
Czy ten widelec jest wart uwagi. Wiem ze mozna na alegro kupic za troche wiencej dj3 ale ja musze go kupic w sklepie bo tam moge wziasc raty na gebe i splacac go jak bede mogl.
Proszę o opinie.
Swoje waże i potrzebuje cos pancerniejszego (a on na taki wygląda) a nie uciulam wiecej kaski (chyba ze wygram w totkalotka he).
yom dla wszystkich
santura nie kupuj, moze wyglada na pancernego ale tak nie jest, zreszta zaraz Ci pewnie ludzie napisza ze go polamali. moim zdaniem wolisz doplacic tre 300 zeta i kupic jakiegos dj lub drop offa, bedzie to o wiele lepszy zakup niz sn duro i napewno wiecej wytrzyma
no wygląda to tak http://www.mkbike.com.pl/img/4383_0.jpg
Pewnie ze wolal bym DEDŻeja lud dropoffa ale nie moge se dozucic bo te 700 to dla mnie i tak duzo nawet na raty
jak masz 700 to kup jakiegos uzywanego marcotka jak sie uda to nawet moze i DJ'a jakiegos ale watpie..marcotka jakiegos kup uzywke i powinno byc dobrze..:)
Witam wszystkich co do NS czy duro jak najbardziej odradzam!!!!! u mnie w miescie troche sie ich namnozylo ja mialem jednego walek byl taki ze co miesiac trzeba go bylo rozbierac bo albo sie olej przelewal i nie dzialal albo w zimie sie robil taki twardy ze trzeba bylo mu wylac caly olej :P ogulnie kit !!! jesli chodzi o sztywnosc to jest marna nawet bardzo kolo przy wiekszym wysilku mialo niezle odchylenia wiec nie polecam co do pancernowsci w ketaki jest ich 6 z czego 4 polegly po 1 miechu a moj niedawno zaraz po sprzedzy :P wiec jesli chodzi o NS to mam troche wiedzy o nim nie wiem jak jest z duro bo malo osub na nim jezdzi ale mysle ze jest to kopia ns ze zmieniona nazwa wiec ODRADZAM lepiej zainwestowac troche wiecej i kupic cos leprzego bo to Ci wyjdzie tylko na zdrowie !! POZDRAWIAM
a jeszcze jedno przy podjezdzie na kraweznik przy predkosci kolo 15 km/h siedzac i nie podnoszac przedniego kola tlumienie nie wyrabialo i strasznie strzelal (taki dziwny metaliczny dziwiek) a jednak majac 130mm skoku powinien polykac takie krawezniki :P