Zawody Kraków Łopata

tomson199
Kontakt:

Zawody Kraków Łopata

Post autor: tomson199 »

Siema! Czy w tym roku organizuje ktoś zawody na łopacie, jak co roku?
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Nie
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

całe szczęście ;-)
yaaz
Kontakt:

Post autor: yaaz »

całe szczęście......?
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

przez zawody zawsze były problemy z leśniczym, zaczynało się totalne rozwalanie całej łopaty i zaciąganie drzew/gałęzi na trasę. Suma sumarum więcej było jaj, niż z pożytku z takiej imprezy.

Drugą kwestią były pozostawione śmieci, resztki taśm wyznaczających trasę oraz nie zawsze dobra zmiana hop.

ps: do tej pory nie mogę odżałować swietnie wykonanych stolików z porządnym drewnianym środkiem które zostały rozrąbane po takim evencie. Ludzie którzy je robili musieli wpakowac w nie kawał czasu.
Akozz
Kontakt:

Re:

Post autor: Akozz »

jasiek_krk pisze:przez zawody zawsze były problemy z leśniczym, zaczynało się totalne rozwalanie całej łopaty i zaciąganie drzew/gałęzi na trasę. Suma sumarum więcej było jaj, niż z pożytku z takiej imprezy.

Drugą kwestią były pozostawione śmieci, resztki taśm wyznaczających trasę oraz nie zawsze dobra zmiana hop.

ps: do tej pory nie mogę odżałować swietnie wykonanych stolików z porządnym drewnianym środkiem które zostały rozrąbane po takim evencie. Ludzie którzy je robili musieli wpakowac w nie kawał czasu.
Zgadzam się w 100%. Ale nic w tym dziwnego... nielegalne zawody na nielegalnej trasie... efekt nie trudny do przewidzenia.

Co do leśniczego to spotkałem go kiedyś w lesie i to przemiły starszy gość. Łaziłem gdzieś po lesie w poszukiwaniu jakiegoś ciekawego miejsca i mnie zagadał i sam zaczął wskazywać miejsca gdzie są trasy i hopki :D Więc nie mylcie faceta z władzami które mu wyznaczają zadania. No chyba że jest dwóch leśników o dwóch skrajnie różnych obliczach :wink:
ODPOWIEDZ