Wkurzylem się , przerabiam zawieche.

Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

Juz rysuje..za kilka min wrzuce podglad :D

Da__FreaK
Kontakt:

Tak mniej wiecej postaralem sie narysowac:)

http://scashone.apinternet.pl/dewinci/

mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Powiem Ci że kombinujesz jak koń pod górke :D Tulejki redukcyjne, łożyska kulkowe o mniejszej nośności, ośka z 14 mm na 9mm...
Dorób sobie te podkładki których Ci brakuje przy suporcie (ja je mam, co prawda w Wilsonie), bo widocznie poprzedniemu właścicielowi zapomniało się je zamontować, bo to jest źródło twoich luzów. :)
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Da__FreaK
Kontakt:

Z tego co widze, tam gdzie nie mam podkladek przy suporcie nawet nie ma miejsca zeby je wlozyc.. Sam element lączący ramiona wahacza jest wezszy niz ten ktory łaczy damper z krzywka .. nie wiem co jest co ...

xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

pomysl niezly, nie wiem, z czego zrobisz osie, i potrzebujesz tulei do dystansu pomiedzy parami lozysk.
Da__FreaK
Kontakt:

Ośki ,to beda 9-cio milimetrowe stalowe, badż tytanowe śruby , natomiast tuleja między wewnętrznymi bieżniami pary łożysk z boku nie bedzie poptrzeba, Łożyska moga stać kolo siebie bez tulei, natomiast miedzy jedną parą, a parą po drugiej strony musi już być tuleja.
W rysunku jej nie zawarłem, fakt :)

ODPOWIEDZ