FRmaniak - poszukiwany kontakt.

miki_ck
Kontakt:

FRmaniak - poszukiwany kontakt.

Post autor: miki_ck »

Jak w temacie - w celu zakończenia transakcji potrzebuję kontaktu z Konradem Ch. (nick na forum FRmaniak). Jakiś numer telefonu, fejsbuk, mail.

W związku z moim ogłoszeniem z giełdy odezwał się w dniu 15.09 że ma przedmiot, jaki mnie interesował (manetka Srama). Po podesłaniu fotki, wymiany paru wiadomości wszystko grało, więc umówiłem się na przesyłkę listem poleconym z przedpłatą 50zł.
Pieniądze wysłane od razu, więc 16.09 na 99% były na jego koncie.

Po dopytywaniu się o wysyłkę (zależało mi na czasie) odpisał, że (podobno) wysłał paczkę 20.09. Do tej pory nie otrzymałem ani przesyłki, ani żadnego awizo.
Próbowałem się doprosić o podanie numeru przesyłki, ale bezskutecznie.
Tzn. 29.09 napisał: "Postaram się znaleźć to potwierdzenie i jutro dam znać co z paczką" i na tym się skończyło.

Z tego co widzę, nie odwiedzał ostatnio forum więc szukam innego kontaktu.
maciek1
Kontakt:

Post autor: maciek1 »

Miałem z tym użytkownikiem ten sam problem. Przerzutka kupiona 8 sierpnia dotarła do mnie po prawie miesiącu( pieniądze wysłane tego samego dnia). Tłumaczył się identycznie. Jego gg 38098325 i tel 788-915-511 z jego aukcji
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

Dzięki.
Udało się dziś nawiązać kontakt.

EDIT: W dniu dzisiejszym przesyłka wreszcie doszła. Stan przedmiotu taki, o jakim zapewniał FRmaniak, więc tutaj nie mam zastrzeżeń :roll:
ODPOWIEDZ