opinie o ramie Trek Session 88 2009 ?
opinie o ramie Trek Session 88 2009 ?
Siema, mało opinii znalazłem lub nie umiem więcej wyszukać i łapie się pomocy tutaj. Mam okazje kupić rower na ramie tego typu i jak widziałem to pękają one ;/ i jakie są inne wasze opinie?
Rama jest mocno odchudzona to może pękać częściej niż inne tego typu, sprawdź dokładnie ten wahacz, jeśli rama nie jest mocno styrana to można się interesować. Swoją drogą nie wiem co ludzie robią z tymi rowerami, może ja sam nie siedzę w górach kilku miesięcy w roku ale też troszkę pojeździłem, rower walał się w samochodzie, na jakiś przyczepach, wyciągach, wywalałem się i ma dosłownie kilka rys.
I jeszcze taka jedna uwaga - z kolegą kiedyś zauważyliśmy, że treki są strasznie ciche, nie wiem czy to przez cienkie ścianki czy co, ale ten rower po prostu nie hałasuje jak ktoś leci piecem po jakiś kamieniach
I jeszcze taka jedna uwaga - z kolegą kiedyś zauważyliśmy, że treki są strasznie ciche, nie wiem czy to przez cienkie ścianki czy co, ale ten rower po prostu nie hałasuje jak ktoś leci piecem po jakiś kamieniach

Re:
A ja że głośnyGgG pisze:I jeszcze taka jedna uwaga - z kolegą kiedyś zauważyliśmy, że treki są strasznie ciche, nie wiem czy to przez cienkie ścianki czy co, ale ten rower po prostu nie hałasuje jak ktoś leci piecem po jakiś kamieniach

Owszem miałem tę ramę, nie pękła mi, ale ja nigdy nic nie złamałem. Fajna, krótka, ale trochę stroma główka no i to dość głośna rama. W ściganie bym wolał coś nowszego.