Tak se w nocy sziedzialem i mi sie nudzile wiec se pomyslalem ze potuninguje se P3 ;) > na fulla !!!!!! i tak to wlasnie rozbilem P3 DH i P3 FR .Fity zamiescilem na PB i daje wam je tu do oceny.................. heheh juz wiele osob wkrecilem ze sa to projekty specizlizeda na 2006 rok i sa to prototypy :]........ocencie
taka amatorska przeróbka... ale ludzie. za to że nie jest profesjonalistą od grafiki komp. wy go zjeżdżacie. mi sie podoba. poza tym tylniego trujkonta aż tak bardzo nie widać. a co do tych osób co wkręciłeś że to prototypy to ile dioptrii oni noszą?? a może ślepi albo niepełnosprytni są??
no poprostu przelozyl wyciety wachacz na zdjecie p3 i mysli ze jest fajny ... trzeba bylo caly yl przelozyc a ta rama jest za mala to i damper moglbys przerobic ...
ale chujoweee wez jak ktos sie na to nabral to jeswt debilem:) mopgles usunac przynajmiej ttylni trujkat moze by to jakos wygladalo a pozatym i tak jest brzydkie:)
oki ale mnie zjezdzacie kurde...................jstem amator i jak jestescie tacy geniealni to sprobojcie se sami zrobic tylni trojkat uciac hehe myslicie ze to takie proste co....wazne ze jest takie efekt ze ten tylni trojkat zaslania ten od P# :[ ja wam jeszcze pokaze dzis cos wykombinuje :P hmmm moim kumplom sie podobalo i to bardzo a czy sie nie znaja hmmmmm woszczu sie nie zna nie no spoko
ide robic nowy
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
bosze idz lepiej na rower a nie zaśmiecasz pinka lipne są te "projekty" a jeżeli nie potrafisz przyjąć normalnie krytyki to jesteś burak. Nikt tu cie nie zjechał tylpo powiedział co myśli. P.S. Jak bym sie postarał to bym wywalił ten trójkąt może w wolnej chwili pokabinuje. Narazie
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
:) no tak kurcze ale stary nie mozna innego do jakiegos roweru wsadzic nie da sie bo sa zupelnie inne i nie pasuja mi chodzi o tak efekt wiesz spogladasz i mowisz fajne a nie ze wiesz ze ktos to zrobil i sie przygladasz ;) teraz biore sie za hardtaile bedzie wieksze pole do popisu ;)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side