Problemy z logowaniem - INFORMACJA

KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Problemy z logowaniem - INFORMACJA

Post autor: KaKTuSSS »

Wszystkich, którzy mają problemy z logowaniem bardzo przepraszamy i jednocześnie prosimy o cierpliwość. Trwają prace nad uszczelnieniem systemu rejestracji nowych użytkowników. Prace te zostały na nas wymuszone falą nowych ataków botów.

Przy okazji zmianie uległ również serwer, co również powinno korzystnie wpłynąć na działanie portalu w przyszłości.

Dziękujemy za wyrozumiałość.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
rafal.zwdh
Kontakt:

Post autor: rafal.zwdh »

łaaaa, czyli tyle razy słyszałem że wina leży po mojej stronie, tyle się nawkurw... nie mogąc się zalogować. I trzeba było czekać na atak botów?
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Ogarnijcie jakiś sposób rejestru typu Captcha czy odczekać dzień do możliwości dodania posta / tematu, bo faktycznie ostatnio ten spam lekko irytuje. Ja na szczęście po pierwszych 2 tygodniach istnienia nowego forum nie miałem już problemów, za każdym razem po włączeniu strony jestem zalogowany, może z 2-3 razy mnie wywaliło.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Atak botów to dodatkowa przyczyna - problemem była opieszałość informatyka, teraz jest nowy, w którym pokładamy nadzieje :)

Sorry nie wincie zielonych za wszystko - my nie mamy wpływu na zmiany techniczne na stronie, a nawet jak byśmy mieli to większość z nas po prostu się na tym nie zna.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Puncu
Kontakt:

Re:

Post autor: Puncu »

KaKTuSSS pisze:Atak botów to dodatkowa przyczyna - problemem była opieszałość informatyka, teraz jest nowy, w którym pokładamy nadzieje :)

Sorry nie wincie zielonych za wszystko - my nie mamy wpływu na zmiany techniczne na stronie, a nawet jak byśmy mieli to większość z nas po prostu się na tym nie zna.
Na zmiany techniczne może nie. Ale może by tak wziąć się do roboty i posprzątać po botach? :)
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
misiakrrr
Kontakt:

Post autor: misiakrrr »

chłopcy dajcie sobie spokój z tym forum i je sprzedajcie bo widzę że pojęcia o jego prowadzeniu nie macie. 3 konta już zakładam bo do każdego można zalogować się raz już pomijając fakt że przestałem tu cokolwiek pisać bo żeby to zrobić muszę wykonać rytuał- wylogować się (nie będąc zalogowanym!) , zalogować się i już wtedy mogę pisać do czasu zgaszenia dh-zone, bo potem rytualik trzeba powtórzyć. Dobra robota chłopaki!
komarek
Kontakt:

Tak z ciekawości to osoby mające problem jakiej przeglądarki używacie? Mi na mozilli nic się nie psuje, kiedyś nawet na IE sprawdzałem i też śmigało; i jeszcze raz poruszę temat wiele razy wałkowany, usunęliście pliki cookie za pomocą ustawień przeglądarki?
soltysfr1
Kontakt:

Post autor: soltysfr1 »

3 konta mi zeżarło, bo nie wiem jakie miałem pw. Można wiedzieć kiedy dostanę odp na maila, jakie to ja miałem hasła ;D
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

wgladu w hasła admin nie ma. Mogę Ci "wyzerować" hasła i podać Ci nowe. Ty dowolnie zmienisz sobie później.
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
Ronnin
Kontakt:

Post autor: Ronnin »

No strach się wylogować bo już można się nie zalogować.
Nie wspomnę jakie były problemy z założeniem konta.
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Ale jaja z wymaganiami tych nowych haseł...
Produkowałem się 30 minut nad nowym :D
Slavvduro
ArthurGreen
Kontakt:

Re:

Post autor: ArthurGreen »

deviz pisze:Ale jaja z wymaganiami tych nowych haseł...
Produkowałem się 30 minut nad nowym :D
Mam nadzieję, ze boty są mniej bystre od Ciebie ;)
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

hej Panowie, sprawdzcie teraz czy logowanie dziala. Wyszło na to ze sprawa strasznie skomplikowana, ale już chyba jest coraz lepiej..
Phill
Kontakt:

Post autor: Phill »

u mnie wszystko ok
MaxxisDH
Kontakt:

Post autor: MaxxisDH »

u mnie tak średnio bo co jakis czas mnie wylogowuje i jak loguje sie jest ok ale hasło mi wygasło... prosi o zmiane i jak zmieniam na poprawne jest komunikat ze niby zadługie , ze max 200 znaków
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
komarek
Kontakt:

Właśnie jak wcześniej za każdym razem byłem zalogowany gdy odpalałem kompa, to tera już kilka razy mnie wywaliło, no ale z logowaniem problemu nie ma.
nukianuki0
Kontakt:

Post autor: nukianuki0 »

Nowy mail,nowe hasło i działa dalej.
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

mail, haslo ? nie wystarczy juz usunac cookies ?
nukianuki0
Kontakt:

Post autor: nukianuki0 »

inaczej nie chciało więc zrobiłem radykalnie ale szybko.
ODPOWIEDZ