wybór ramy sunday, operator, m6 i glorka
wybór ramy sunday, operator, m6 i glorka
siema, mam zapytanie i niewiem co wybrać. Mam okazje kupić ramy do 3300 takie jak:
-Iron Horse Sunday 2008
-Kona operator 2012
-Intense M6 2008
-Giant Glory 2010
i która rama ma większą wytrzymałość i prace?
-Iron Horse Sunday 2008
-Kona operator 2012
-Intense M6 2008
-Giant Glory 2010
i która rama ma większą wytrzymałość i prace?
-
- Kontakt:
Też z tych ram raczej wybrałbym Operatora.
Glorka ma średnią geo, Sunday to bardzo fajna i sprawdzona rama, jednak po pierwsze
swoje lata już na pewno będzie miała a po drugie żeby uzyskać aktualną geo też wypadałoby
wsadzić geo kit plus ewentualnie tulejki offsetowe, aczkolwiek ramka na pewno solidna.
Glorka ma średnią geo, Sunday to bardzo fajna i sprawdzona rama, jednak po pierwsze
swoje lata już na pewno będzie miała a po drugie żeby uzyskać aktualną geo też wypadałoby
wsadzić geo kit plus ewentualnie tulejki offsetowe, aczkolwiek ramka na pewno solidna.
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/
Re:
Pierdylion ludzi to ma. Poszukaj w dziale rowerów.rolii pisze:koleś od operatorki daje gware, a o tuesie nigdy nie słyszałem i nie znalazłem opinii.
Sunday + stery z redukcją to fajna opcja.
Znajomy jakoś w tym roku kupił taką ramę z Anglii za jakieś śmieszne pieniądze (rocznik 2009 chyba bez dampera za ok 1600zł o ile dobrze pamiętam). Stan ideał
Sporo tam tego było w dobrych cenach po wyprzedażach na CRC. Ogólnie to dalej dobre ramy, ale powinny być już dużo tańsze niż np. Operator ze względu na wiek. Jak ktoś chce jakąś chorą cenę to niestety nie warto.
Znajomy jakoś w tym roku kupił taką ramę z Anglii za jakieś śmieszne pieniądze (rocznik 2009 chyba bez dampera za ok 1600zł o ile dobrze pamiętam). Stan ideał

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
Re: wybór ramy sunday, operator, m6, glorka i CTM Mons
mam do kupienia nego Monsa, jakieś opinie?
nie moge sam znaleźć ;/

-
- Kontakt: