Cześć
W ten do Koninek licznie zjadą się BARTBASSI celem doprowadzenia do stanu używalności tamtejsze trasy. W tym momencie już w 90% przejezdne są 2 trasy a na 11.11 będzie już w pełni przejezdna najważniejsza trasa czyli "pucharówka".
Zapraszamy Wszystkich, mamy nadzieje, że pogoda się utrzyma.
[Koninki] Odżywają
[Koninki] Odżywają
www.bgdh.pl
czy sprzątanie jest oficjalne? obie strony się dogadały że szkoda dudki marnować? ; D ode mnie mała sugestia żeby wyciąć fragment dużego drzewa przy trawersie które leży już 2 lata albo zrobić nad nim porządną hope bo wiem, że nie wszystkim leży omijanie go szczególnie jak jest po deszczu.
Ciesze się, że coś się dzieje bo myślałem że miejsce umrze a to jedno z moich ulubionych =]
Ciesze się, że coś się dzieje bo myślałem że miejsce umrze a to jedno z moich ulubionych =]
Jakoś się nie jaram. Te trasy tam są nie do utrzymania bez dużego nakładu pracy, a jakieś doraźne uprzątanie i reparacje przed zimą za wiele nie dadzą.
Szefu narobił tam maniany jak stąd do Whistler i raczej nie wierzę, że mu nagle przeszło.
Co ważne, on narobił tam maniany ze wszystkim i napykał sobie wrogów i problemów wszędzie - mam swoje źródła, wiem. Nie wierzę po prostu, że nagle mu sie odmieniło i teraz wszystkich będzie przepraszał, całował po dupie i będzie super hiper ołsom.
Szefu narobił tam maniany jak stąd do Whistler i raczej nie wierzę, że mu nagle przeszło.
Co ważne, on narobił tam maniany ze wszystkim i napykał sobie wrogów i problemów wszędzie - mam swoje źródła, wiem. Nie wierzę po prostu, że nagle mu sie odmieniło i teraz wszystkich będzie przepraszał, całował po dupie i będzie super hiper ołsom.