male badania naukowe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ok. pora na wyjasnienie. otoz czytalem sobie troche o telekinezie. bylo tez tam troche artykulow organizacji zajmujacej sie badaniem ufo, gdyz obcy podobno potrafia kontrolowac to zjawisko. jednym z autorow tychze artukulow byl polak mieszkajacy w nowej zelandii, niejaki dr pajak. otoz stwierdzil on, ze kazdy czlowiek byl poddany badaniom ufo i nosi znamie po odwiercie. podobno w celach identyfikacyjnych mezczyzni w prawym piszczelu, a kobiety w lewym maja wszczepiony identyfikator. moze lektura wydaje sie smieszna, ale musze przyznac, ze czytalem ja z zaciekawieniem. az mnie zakorcilo zeby sprawdzic czy doktorek klamie. obecnosc blizn wsrod wielu z was moze znaczyc ze mial racje. ale jednoczesnie ich nieobecnosc wsrod tylu osob moze ta opinie podwazac, albo znaczyc tyle, ze ludzie bez blizny to agenci ufo!!! strzezcie sie ziemianie! nawiasem mowiac doktor pajak wspominal tez o tych agentach i o tym czym sie charakteryzuja. usmialem sie z tych opisow, ale po krotce przytocze: wlosy zaczesane do gory, gdyz jakby same tam sie ukladaja, szpiczasty nos i podbrodek, dolna faldka malzowin usznych przyrosnieta to glowy. no, teraz wiecie skad ten pomysl na moje badania naukowe. hihihi...
- Kontakt:
to ja jestem czlowiekiem z krwi i kosci mam lokowane wlosy czyli przylizane jak sa krotkie i nie przyrosniete malozwiny ja wierze w takie rzeczy gdyz neimozliwe jest zebysmy byli jedynymi rozumnymi istotami poniewaz wszechswiat jest tak ogromy ze nie ma mozliwosci ze jestesmy sami ... poogladajcie sobei discovery science tam sa zajebiste programy na ten temat :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Poczytajcie, jak kiedys znajdziecie, prace dr Pajaka na temat Davida Coperfielda (tego iluzjonisty) - twierdzi tam ze jest to ... uwaga.. "UFOL" :D. Ten sam naukowiec twierdzil, ze WTC zostalo odparowane przez UFO. Taki to juz z niego badacz (pseudo badacz) :D
DHButchers Crew
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=277205
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=277205
bylo takie rownanie kiedys ale go dokonca niepamietam
zakladajac ze w kazdym ukladzie slonecznym jest planeta podobna do ziemi w kazdj galaktyce jest x takich ukladow a galaktyk jest y
iz e na co setnej planecie podobnej do ziemi rozwinelo sie zycie w stopniu wiekszym lub mniejszym to tam wychodzilo ze we wszechswiecie powinno byc ules tam bardzo duzeeeeeeee ilest tam zamieszkalych planet
a tak swoja droga to zaraz sie spuznie do roboty...
musze sie szybko teleportowac na statek :-P
zakladajac ze w kazdym ukladzie slonecznym jest planeta podobna do ziemi w kazdj galaktyce jest x takich ukladow a galaktyk jest y
iz e na co setnej planecie podobnej do ziemi rozwinelo sie zycie w stopniu wiekszym lub mniejszym to tam wychodzilo ze we wszechswiecie powinno byc ules tam bardzo duzeeeeeeee ilest tam zamieszkalych planet
a tak swoja droga to zaraz sie spuznie do roboty...
musze sie szybko teleportowac na statek :-P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
dobra, załóżmy, że w każdej galaktyce jest 200 mld gwiazd, oszacujmy, że galaktyk jest 100 mld.
kolejne założenie - co 10000 gwiazda ma w układzie planetę skalną, na której panuje temperatura w zakresie -50C do 50C.(np na proximie centauri nie ma takiej planety, za to dużo ogólnie gazowych planet w takim położeniu). z tych planet na 1/1000 jest atmosfera zbliżona do naszej i woda.
policzmy:
200 mld x 100 mld = 2x10^22 gwiazd łącznie
2x10^22 / 10000 = 2x10^18 liczba planet podobnie usytuowanych do ziemii
2x10^18 / 1000 = 2x10^15 liczba planet na których może znajdować się życie
tak więc mało prawdopodobne, byśmy byli jedyni...
kolejne założenie - co 10000 gwiazda ma w układzie planetę skalną, na której panuje temperatura w zakresie -50C do 50C.(np na proximie centauri nie ma takiej planety, za to dużo ogólnie gazowych planet w takim położeniu). z tych planet na 1/1000 jest atmosfera zbliżona do naszej i woda.
policzmy:
200 mld x 100 mld = 2x10^22 gwiazd łącznie
2x10^22 / 10000 = 2x10^18 liczba planet podobnie usytuowanych do ziemii
2x10^18 / 1000 = 2x10^15 liczba planet na których może znajdować się życie
tak więc mało prawdopodobne, byśmy byli jedyni...