Kilkanaście dni temu wybrałem się do lasu, jednak tym razem nie z rowerem a kamerą. Chciałem poćwiczyć trochę bieganie ze stedicamem po nierównym terenie. Przy okazji powstania paru ujęć zrobiłem dla kolegi taki mały i lekko nietypowy filmik. Zachęcam do komentowania.
http://www.youtube.com/watch?v=UAVk-e5vaF0
Film: Telegraf Sounds
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otóż właśnie w RAWach nie kręciłem tym razem bo dla testów szkoda mi było czasu na rendery. Ale takie stwierdzenie dla mnie jest nie lada pochwałą : ) Użyłem jedynie intensywnego color gradingu w postprodukcji.
Kręcone jedną puszką Canona (600D) plus kilka obiektywów.
Dźwięk nagrany był mikrofonem kierunkowym na aparacie ale także drugim tzw. "mikroportem" zamocowanym do nogi ridera na wysokości mniej więcej kolana tak by zebrał dźwięk pracującego roweru i nawierzchni po której jedzie.
Kręcone jedną puszką Canona (600D) plus kilka obiektywów.
Dźwięk nagrany był mikrofonem kierunkowym na aparacie ale także drugim tzw. "mikroportem" zamocowanym do nogi ridera na wysokości mniej więcej kolana tak by zebrał dźwięk pracującego roweru i nawierzchni po której jedzie.