Marzocchi 888 do bitcha ?
Marzocchi 888 do bitcha ?
Siema, wiem że było już troszkę takich tematów, ale ja chciałbym się zapytać o podobna jednak inną rzecz. Rozchodzi się o to czy mogę wsadzić do ns bitch'a 06 marzocchi 888 rcv 2007? Mam problem odnośnie geometri bo nie wiem czy będzie na tym się dobrze jeździć i czy rama to może wytrzymać. Nie chce kupować co chwilę nowego amortyzatora, bo za rok mam w planie zmienić ramkę na jakiegoś full'a z skokiem 200 mm. Słyszałem że to jest najlepszy rocznik amorka, ale czy nie będzie miał juz swoich przejść? Z góry dzięki za odpowiedź.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=90675
Skoro z Monsterem teraz daje Ci rade to z 888 nie będzie problemu
A tak na serio to jak najbardziej, przerabiałem w swojej suce monstera, obecnie mam Totema i jest git
Skoro z Monsterem teraz daje Ci rade to z 888 nie będzie problemu

A tak na serio to jak najbardziej, przerabiałem w swojej suce monstera, obecnie mam Totema i jest git
Chłopak który chciałby mi sprzedać te 888 rcv powiedział że za 800 zł z mostkiem, odbojnikami i osią. Dostałem jeszcze ofertę na 888 rc, ale jeszcze się nie dowiedziałem podstawowych informacji o nim, tylko tyle że dodaje parę rzeczy i mostek. Co wgl. uważacie o marcoku 888 rc? Osobiście po oglądnięciu paru filmików bardzo mi się praca podoba.