Fox 40 float 2014 z Hardonsportu cd.
Re:

Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Re:
Chyba mają , jak dzwoniłem z ciekawośći to powiedzieli ze mają 2 czarne 40 float jakieś 2 tygodnie temu.diskordia pisze:ani słychu o nowym floacie w cult - bikes .
Tak przeglądając net i fora to widzę ze dużo ludzi ma właśnie rc3 evo v2 , i teraz tak się zastanawiam nad tym, z tego co widzę to tylko wersja biała jest , ciekawe jakie zmiany między 2013 a 2014 888 rc3 evo v2 a pro po czy ktoś z kolegów tutaj na forum mógł by zapodać foto z wytartą powłoką jak to wygląda.
A jeszcze jedna sprawa jeżeli chodzi o amorki typu float w opisie przeczytałem ze tam można dostosować floata do wagi 54 kg, a coś może się stać jak z amorkiem jeżeli mało napompowany czyli np będzie na wagę 45kg , czy raczej 54kg to minimalna granica której trzeba się trzymać
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
-
- moderator
- Kontakt:
Re:
A kto mówi że hadron bierze od culta?diskordia pisze:nie dość że nie zarabia- to jeszcze dopłaca. cult jako dystry na 500% nie daje upustów 50%.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
Re:
Ale ja mówię o 888 RC3 V2 2014 tego gold.Soulforged pisze:Na 2014 rok nie ma już 888 RC3 Ti, .
Mówię serio dzwoniłem do hardonsportu i oni mówili mi na gg że załatwiają od dystrybutora polskiego ,jak dzwonilem do cult bikes to pytałem ich czy mają znajomośći z hardonsport to oni na to ze są znajomymi itd itd.
http://www.marzocchi.com/template/detai ... etto=62494
-
- moderator
- Kontakt:
Re:
przykładowo bikestacja też nie ma zajebistych rabatów, chyba nie myślisz że te wszystkie rzeczy są od Polskiego dystrybutoradiskordia pisze:omijają oficjalnego dystrybutora?
Trek Session Park
nie bardzo cię rozumiem MLYNobiker..
to że trenażer jest przeceniony o 30% jest jak najbardziej realne,i wcale nie przesądza o jego niewiadomym pochodzeniu.
skąd możesz wiedzieć jakie warunki na upusty wytargowała bikestacja.
czy trenażer z twojego linku to jest super extra top topów najlepszy trenażer? czy może coś co podlega zwyczajnej posezonowej przecenie albo zalega już jakiś czas,i przecenia się go żeby odzyskać nieco kasy? tym bardziej że przecena 30% nadal gwarantuje zarobek.
mowimy o najnowszym wypuście topowej marki- a ktoś tu sypie cenami niższymi niż za tańsze modele zeszłoroczne. pokaż mi foxa z gwarancją w pl-który nie pochodzi z cultu,zamiast teoretyzować
to że trenażer jest przeceniony o 30% jest jak najbardziej realne,i wcale nie przesądza o jego niewiadomym pochodzeniu.
skąd możesz wiedzieć jakie warunki na upusty wytargowała bikestacja.
czy trenażer z twojego linku to jest super extra top topów najlepszy trenażer? czy może coś co podlega zwyczajnej posezonowej przecenie albo zalega już jakiś czas,i przecenia się go żeby odzyskać nieco kasy? tym bardziej że przecena 30% nadal gwarantuje zarobek.
mowimy o najnowszym wypuście topowej marki- a ktoś tu sypie cenami niższymi niż za tańsze modele zeszłoroczne. pokaż mi foxa z gwarancją w pl-który nie pochodzi z cultu,zamiast teoretyzować
-
- moderator
- Kontakt:
Tylko pokazuje najprostszy dowolny przykład, jak widzę jak rozkminiacie z cult bikes ile % co i jak. Nie wszystko co jest w zajebistej cenie musi być z PL. Szkoda tylko że większość sklepów które ciągną nie od polskiego dystrybutora ma cały czas przeceny na prawie wszystko 30%, nawet na produkty których nie mają fizycznie na stanie, tylko ściągają je dopiero gdy ktoś kupi. Taka posezonowa wyprzedaż mówisz?
dobra nieofftopujmy, tyle chciałem tylko powiedzieć. Jak macie wątpliwości skąd ma hardron, najnowszego foxa w takiej cenie to napiszcie do cultu.. proste
dobra nieofftopujmy, tyle chciałem tylko powiedzieć. Jak macie wątpliwości skąd ma hardron, najnowszego foxa w takiej cenie to napiszcie do cultu.. proste
Trek Session Park
A jeszcze propo ma ktoś jakieś info jakie sa zmiany 888 rc3 evo v2 miedzy 2013 a 2014.
Pytanie nie na temat ale dla mnie bardzo istotne ktory z hamulcy jest lepszy (siła , wytrzymałość , i jakość wykonania) , chodzi o hamulce shimano saint m820 vs hayes prime pro.
Pytanie nie na temat ale dla mnie bardzo istotne ktory z hamulcy jest lepszy (siła , wytrzymałość , i jakość wykonania) , chodzi o hamulce shimano saint m820 vs hayes prime pro.
Re: Fox 40 float 2014 z Hardonsportu cd.
Postanowiłem wszystkim niedowierzającym którzy nie wierzyli że uda mi się załatwić foxa 40 float 2014 to proszę o to foto mojego cuda i jak napisałem wcześniej że mogą mieć to mogą a nie teksty typu przecież hardon nie załatwi foxa itp teksty...
-
- Kontakt:
Re: Fox 40 float 2014 z Hardonsportu cd.
no niedowiarki może mieć foxa i maMaxxisDH pisze:Postanowiłem wszystkim niedowierzającym którzy nie wierzyli że uda mi się załatwić foxa 40 float 2014 to proszę o to foto mojego cuda i jak napisałem wcześniej że mogą mieć to mogą a nie teksty typu przecież hardon nie załatwi foxa itp teksty...