Scott voltage fr 30

maxDHFR
Kontakt:

Scott voltage fr 30

Post autor: maxDHFR »

Siema.Mam okazje kupić scotta voltagera fr za dobrą cene,dużo osób mi piepszy że to połamie,a chciałbym znać opinie kogoś kto to miał czy ma.Warze 61kg.
maxDHFR
GgG
moderator
Kontakt:

Re: Scott voltage fr 30

Post autor: GgG »

maxDHFR pisze:Warze 61kg.
Co robisz? :P

Zależy co masz zamiar robić z tą ramą i co było z nią robione wcześniej. Ale raczej bym się nie obawiał, to jest mocna rama. Zdarzały się pojedyncze wyjątki ale nie ma czegoś czego nie da się zepsuć.
toms
Kontakt:

Post autor: toms »

dużo znaczy ile i kto? kolega kolegi, który widział na pinku złamaną w pół ramę po przywaleniu o drzewo ? są przypadki pęknięć w paru miejscach, ale dla każdej ramy znajdziesz takie coś. Przydałoby się też odróżniać wady materiałowe od debilizmu użytkowników. Jak już wyżej, dobra, mocna rama, a przy tej wadze na spokojnie.
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

w kolejnych rocznikach zdaje się wahacze były poprawiane, z pierwszej serii w warszawie pękły 2szt. ale jeżdzi ich cała masa,i nie słyszałem żeby ktoś narzekał.
pawelfr
Kontakt:

Post autor: pawelfr »

możesz śmiało kupować, mam i 0 problemów z tą ramą. A co to tego że niektórzy twierdzą że się łamią to są pojedyncze przypadki pierwszych ram z tej serii, z czego połowa połamanych ram wynika z debilizmu użytkowników.
ODPOWIEDZ