I jak wasza opinia, ktoś był i oglądał?
Bo dla mnie osobiście to stanowczo za krótki jak na wyprawę do kina.
Ale dzięki za darmowego Red Bull`a; )
Just Ride 5 grudnia
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Też byłem.. niestety
nie wiem jak mając taką dobrą obsadę można w ogóle złożyć tak kiepski film...
jak można go pokazać publicznie? i to jeszcze w kinie a do tego dowalić wjazd 20zł
Przecież to chyba największa antyreklama dla sony, ciekawe czy riderzy w ogóle mieli coś do gadania czy wszystko zostało złożone i nagrane za ich plecami. Po sekcji z Jodą myślałem dobra no coś im nie poszło ale zaraz będzie Godziek i zrobi jakieś widowisko a tu wałkowanie 2 trików na 2 hopach. Najciekawiej to chyba było z typkiem na snowboardzie pomijając to że nie miał zbyt mądrego do powiedzenia :P
Ujęcia, montaż, soundtrack... no nie wyobrażam sobie gorszego filmu..
nie wiem jak mając taką dobrą obsadę można w ogóle złożyć tak kiepski film...
jak można go pokazać publicznie? i to jeszcze w kinie a do tego dowalić wjazd 20zł
Przecież to chyba największa antyreklama dla sony, ciekawe czy riderzy w ogóle mieli coś do gadania czy wszystko zostało złożone i nagrane za ich plecami. Po sekcji z Jodą myślałem dobra no coś im nie poszło ale zaraz będzie Godziek i zrobi jakieś widowisko a tu wałkowanie 2 trików na 2 hopach. Najciekawiej to chyba było z typkiem na snowboardzie pomijając to że nie miał zbyt mądrego do powiedzenia :P
Ujęcia, montaż, soundtrack... no nie wyobrażam sobie gorszego filmu..
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/