Zaginiony wątek
Zaginiony wątek
Wczoraj wieczorem (bodajże), w dziale Sprzęt, założyłem wątek pod tytułem "Wycena amora" (albo "[...] amorka", nie pamiętam) i poprosiłem w nim o wycenę RS Pike 409, którego znalazłem na Tablica.pl. Dzisiaj patrzę, a wątku nie ma ani w dziale Sprzęt ani w "Zobacz swoje posty".
Chciałbym wiedzieć, co się z nim stało.
Pozdrawiam
Chciałbym wiedzieć, co się z nim stało.
Pozdrawiam
@GgG, dlaczego uważasz, że ja jestem winien tej atmosferze?
Sytuację z prośbą o wycenę amora uznałem za wyjaśnioną, napisałem wyraźnie, że nie doczytałem tego w regulaminie, że przepraszam, po czym @KubaLaPL niepotrzebnie zwrócił mi uwagę dokładnie na to samo, o czym była mowa wcześniej, przez co się wkurzyłem...
Sytuację z prośbą o wycenę amora uznałem za wyjaśnioną, napisałem wyraźnie, że nie doczytałem tego w regulaminie, że przepraszam, po czym @KubaLaPL niepotrzebnie zwrócił mi uwagę dokładnie na to samo, o czym była mowa wcześniej, przez co się wkurzyłem...
Re:
napisal,ze to ze zmeczenia,a Ty totalnie niepotrzebnie sarknales.ksa pisze:@GgG, dlaczego uważasz, że ja jestem winien tej atmosferze?
nie wiem po co ciagniesz temat,ale uwazam,ze dalsze walkowanie tematu jest bezcelowe.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- moderator
- Kontakt: